Polis durdu, durdu ve...

Çoğu zaman polisin haksız olduğu durumlar konuşuldu ve tartışıldı. Ama bu video ? Bence polis gazı sıkmayıp bi tarafına monte etse yeridir. Vallahi ben hiddetlendim, ha hoş video yine eksik tabiiki. Olayın başını bir de etraftaki insanlardan duymak lazım. Polis gerekeni yapmış, hoş birazcık doz aşımı olmuş sanki ama o kadar sabrettiğine şükretsin o lavuk. Polis sabır sabır da nereye kadar ? Dikkat edin polis adama yürüse bile kendini frenliyor...

Akşama kadar Nişantaşındayım en çook araç oradan çekiliyor fakat yine kaldırımlar dolu. Araç çekmek park sorununu nerede çözmüş varmı öyle biryer. Park edecek 1000 ara. başına düşen bir çekici ilemi çözüyorlar meseleyi . Aracın birisi çekicide giderken arkasında onun yerını doldurmak için bekleyen 10 araç oluyor genelde.
Ayrıca senelerdir çeke çeke neyi düzellttiler. ???
Önce araç çekme işini bir haklılığa oturtmak lazım. Sonra bu konuda haklı yada haksız durumu hiç oluşmaz. Yazar cezanı gidersin ne yaparsa yapar.

polis üniformasına güvenip adamı tehdit ederse adam tepki verir tabi. öldürürüm gömerim nedemek ya. adamda hadi gömsene dio. Polisleri savunanalrın eminim ailelerinde polis vardır :)))

Şu olayda hala polisi suçlayanları anlamıyorum. 3 kişiler bi kişiyle bilek güçleriyle başa çıkamıyo diyenleri de. Onlar da insan unutmayın, canlarına bişey gelsin istemezler, en garantisi uzak mesafeden halletmektir. Ayrıca 3 kişi bi adama bilek kuvveti gösterseler, adını orantısız güç koyardınız. Kurban bayramının ilk günü, izmirde kurban kesme yerine giderken yaşadığım olayda gördüm bunu. İnsanlar kesim alanına girmek için sıra beklerken ileri zekalının teki karşı şeritten girmeye çalıştı ve izin vermeye polise diklendi. Bildiğin kavga çıktı polis o kadar alttan almasına rağmen ş......sizin davranışları yüzünden. Böylesine sıksınlar bence. Ki adamı park ettiği için çekmiyolar anlaşılan. Park cezasında ehliyet ruhsat istenmez, adamın elinde ehliyet rujhsat var.

Videonun öncesini bilmiyoruz o adam neden o kadar tepkili? Biri ikisi değil ki, vatandaşıda maganda poliside.

Yav arkadaş siz ne anlatıyorsunuz yav.

Bu olay amerika da olsa o adamı köpeklere parçalatırlardı. Üzerine birde elli kişilik destek ekiple tekmeleyerek komaya sokarlardı.

Geçenlerde haberlerde vardı. Tekerlekli sandalyedeki adamı sırf ellerini havaya kaldırmadı diye mermi manyağı yaptı amerikan polisleri.

İnanıyorum ki bizim ülkemizde de polis ve kanunlar bu kadar güçlü olsa suç oranı %90 azalır.

F54

polisler bence orantılı güç kullanmış:cat:

bakınız cumhuriyet bayramında bi yaşlı baynın 5 tane kaburga kemiği kırılmıştı öyle polislere yazıklar olsun diyorum:jocolor:

biber gazını kullanması veya kullanılmaması karşı tarafın agresif davranışındna kaynaklıdır adam bağlı aracı çalıştırarak hareket ettirmeye çalışmıştır(amerikada arabanın içinde adamı vurmaları içten bile değil), bazı arkadaşların gücüne gitsede aynı hareketi kendine veya ailesinden birine yapılsa 3 kişi adama dalarlar ve hastanelik ederlerdi, sonrada "adam kaşındı, bizde hallettik" olurdu.

Olayın öncesini kimse bilmiyor o yüzden işkembeden sallamayın Türkiye şartlarında vatandaşın 3 polise bu denli meydan okuyacak kıvama gelmesi için baya mevzu yaşamış olması lazım.
Öte yandan şu müdahale şekli ilkokul çocuklarından öte değil 3 tane Polis tek adama zar zor kelepçe takıyor iyi taktın kelepçeyi biber gazını ne demeye sıkıyorsun bindir ekip aracına götür karakola.

valla ben trafikte sürücü olarak bu tür parkedenleri akıllanıncaya kadar dövme niyetindeyim. 5 araçın geçebileceği genişlikteki yollarda bu adamlar yüzünden tek arac gidiş dönüş oluyor. adam tutuyor 2. şeride park edip gidiyor. karşıya da ikinci araç park edince koca yoldan geçip gidemiyorsun. bol bol küfrediyorsun.

vatandaş vatandaşlığını polis polisliğini bilecek! bu görüntülerde polis polisliğini bilmiştir kanımca:bounce:

Son zamanlarda atanamayan gencler ki bunlarin bir cogu da ogretmen issizlikten 3-5 aylik egitim ile polis oluyorlar polis olmak baska universite mezunu olmak baska ofke egitimi hukuk egitiminden onemli , iyi bir ofke egitimi de profesyonelce dovus sporu yapmaktan gecer bence gazi gec sikmis basta sikacak ki elini kolonu tutarken verilen hasar iskence diye nitelendiriloyor sonra. Yok efendim polis gozalti yapaken vatandasin parmagini kirdi felan. Gaz kullanilmasi nin verdigi zarar15 dakika herhangi bir darp izi acisi 15 gun

Adam hakettiğini bulmuş. Ne az, ne fazla.Biber gazını da zamanında ve dozunda kullanmış bi pıst tamam. Bağla kelepçeyi götür.Adam artık saldırıya geçemez.Adamın amacı zaten kavga çıkarıp,yumruklaşıp,polisten davacı olmak belli. Ama yemezler artık. :D (Ben polis değilim :) )

Polis haklı ya da haksız, beni ilgilendirmez.Ben polise güvenmem arkadaş, o kadar söylüyorum.Böyle bazı serseriler vardır ya hani, gücün yeter ya da yetmez ama genede bulaşmazsın, çünkü ne yapacağı belli olmaz. Haa işte Türk Polisi'de aynen budur.

Benim yorumum, polisin haklı olduğu, hatta geç davrandığı. Adam çekiciye bağlı arabayı çalıştırıp kaçmaya çalışıyor, o esnada çevresi için çok ciddi tehlike yaratıyor.

Adamı gaz sıkmadan gözaltına almaya kalksalar kavga dövüş olacak, "polis gözaltında beni dövdü, bak her yerim morardı" diyecek, adam yine suçlu olacak.

Bu adam çok net şekilde trafikte bilerek üzerinize kırıp "yürü git la it" diyen, kırmızıda geçen, yürürken omuz atıp "önüne bak lan" diyen tiplerden. Öyle olmasa 100 liralık ceza için polisle kavga etmeye kalkmazdı.

Savcılık bu kişiye "polise mukavemet" davası açarsa yeridir. Aksi takdirde polisi kimse takmamaya devam edecek, yavuz hırsızlar biz masumları bastırmaya devam edecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar