polis bile bunu yapıyorsa.......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Toplumun her kesimin de adam gibi adamlara ihtiyaç var. "Yılan bizi ıssrdığı zaman değil, yanımızdakini ıssırdığı zaman da canımız yanmalı."
Hadi o p'i şikayette bulunmadınız, hiç olmazsa dönüp arkadaşa yardım edebilirdin.

Bu gün Kafamda kask üzerimde motor montu eldiven olduğu halde sadece 1. viteste giderken karakol komutanı sivil bir şekilde beni durdurup "artismisin sen yavaş gitsene" dedi bende "1. viteste ve yavaş gittiğimi söyledim. sonrada gazladım gittim. Heryerde çekememezlik fesatlık dolu işte

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu ülkenin güvenlik görevlileri malesef kendilerini kral gibi görüyolar bana göre bunlar bizim emniyetimizi saglamakla görevli it sürüsü

abiler bütün polislere maal etmeyelim bu olanları bizim adanada çok beyefendi polisler bu güne kadar bana hiç terbiyesizi denk gelmedi sana denk gelmesi diğerlerinin de aynı olmasını gerektirmez bence bir tesadüf

Forumdan Uzaklaştırıldı
ael320' Alıntı:
abiler bütün polislere maal etmeyelim bu olanları bizim adanada çok beyefendi polisler bu güne kadar bana hiç terbiyesizi denk gelmedi sana denk gelmesi diğerlerinin de aynı olmasını gerektirmez bence bir tesadüf

abi seni tombalacı mehmet e benzetip tırsmışlardır o yüzden karışmamışlardır :)

Eğitimsiz, kültürsüz, aşağılık kompleksli onursuz herif...::rantinp:

BBRR' Alıntı:
al plakasını görgü şahidi ile git emniyete ver ifadeni
çokmu zor yani bunu yapmak heleki bu zamanlarda, AB ye giricez die herifler kimsenin kılına dokunamıyo.

Mr.Wish' Alıntı:
Daha iyi eğitim almış idealist gençlerin göreve başlamasıyla zamanla değişecek bir meslek dalı ama, memlekette yeterli edeb ve yeterli genel ve ahlaki kültüre sahip insan sayısı her geçen gün azaldıkça ülkemizin insan kaliteside düşmekte buna bağlı olarakta kamuyu ilgilendiren meslek dallarındaki personeldede istenilen-beklenilen yüksek standartlar alınamamaktadır. Bence her şeyin başı eğitim, ama ailede başlayan ve çevre tarafından verilen. Okullarda verilemeyen bazende verilmeyen eğitimde ayrı tabii..(ben istanbulun göbeğinde Vefa Lisesinde öğretmensiz dersler geçirirken muhtelif yerlerde öğretmensiz -eğitimsiz- mezun olabilen ve eğitimin E sinden haber olmadan sadece diploması ile birşeylere başlayabiliyorsa ondan alınabilecek veriminde bi sınırı vardır)

Geçmiş olsun diyeyim sana ve gıyabında tanımasakta düşen arkadaşa...
sence idealist bi insan polis olurmu ?
sanmıyorum :silent:

Son düzenleme:
Neden Olmasın?

MeTaL_MoRguE' Alıntı:
çokmu zor yani bunu yapmak heleki bu zamanlarda, AB ye giricez die herifler kimsenin kılına dokunamıyo.

sence idealist bi insan polis olurmu ?
sanmıyorum :silent:

Tabi ki olur. Diğer insanlara yardım etmeyi seven, zayıflara yardım edecek, haksızlığa uğramışların hakkını korumaya gönül vermiş, ama bunu yaparkende taşıdığı üniformanın bu ülkenin bayrağından farklı bişi olmadığını anlayacak kalitede insan yetiştirmeyi başarırsa bir gün bu ülke, o kişilerin içindende niceleri bu iş için sıraya girecektir. Şimdi bu düşünceye sahip olanlar elbette var ama sayıları az olduğu için genel davranışlar tüm teşkilata malediliyor. Ama teşkilatın kuruluş amacında da, iç hizmet kuralarındada gördüğümüz şeylerin olduğunu sanmıyorum. İnsanlar için; hakettikleri gibi yönetildiklerini ifade eden bi söz vardı, buda aşağı yukarı aynı şey.:pr: :pr: :pr: Ben şahsen haketmiyorum ama artık bizler azınlıktayız. Eskiden kalitesinden memnun olunmayan insan sayısı azınlıktaydı ama malesef artık çoğunluk o tipler ve yakında bizlerinde nesli tükenince sorun morunda kalmayacak.

Mr.Wish e katılıyorum idalist olup olmaması işe bağlı değildir o kişinin isteğine bağlıdır.
bende izmirde doğdum büyüdüm anlamıyorum polisleri.biraz önce bütün polisleri aynı kefeye koymayın diyen bi abimiz vardı ama maalesef onlar bizi aynı kefeye koyuyorlar onlar bu konuda haklılar ama.
arkadaş şikayet etseydi ne olacaktı ehliyet yok malzeme eksik daha çok suçlu çıkartılırdı.poliste bunu bildiği için üstüne gitmiş .
adamların konuşmasını istemiyorsak ağızlarına sakız vermeyin arkadaşlar gözünüzü sevem yahu sonra o sakızı epeyce zaman sakladıkları yerden çıkartıp yine bizim için çiğnemeye başlıyorlar sonra

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hakkın aranamıyacağı yerlerden biriside emniyettir genelde birbirlerini korurlar işini yapanlarıda var herzaman diyorum istisna. Benim başıma öyle bir durum gelseydi o arabanın içine atlayıp polisin burnunu kırana kadar vururdum heralde sinir hastalığımlada yırtardım :)

Magico_SortE' Alıntı:
Mr.Wish e katılıyorum idalist olup olmaması işe bağlı değildir o kişinin isteğine bağlıdır.
bende izmirde doğdum büyüdüm anlamıyorum polisleri.biraz önce bütün polisleri aynı kefeye koymayın diyen bi abimiz vardı ama maalesef onlar bizi aynı kefeye koyuyorlar onlar bu konuda haklılar ama.
arkadaş şikayet etseydi ne olacaktı ehliyet yok malzeme eksik daha çok suçlu çıkartılırdı.poliste bunu bildiği için üstüne gitmiş .
adamların konuşmasını istemiyorsak ağızlarına sakız vermeyin arkadaşlar gözünüzü sevem yahu sonra o sakızı epeyce zaman sakladıkları yerden çıkartıp yine bizim için çiğnemeye başlıyorlar sonra
Arkadaşa katılıyorum.Bilinçsiz motosiklet kullanıcıları var oldukça bize karşı sergilenen bu tavırlar değişmeyecektir.Bizler tam donanımlı olmadıktan sonra(bilgi-eğitim-kıyafet-v.s)acısından bu olaylar devam edecektir.Acaba bizler gerektiği kadar bilinçli ve dikkatli miyiz???

istisnalar kaideyı bozmaz ama dostlar üzerinde uniforma varsa bı adamın ıkı adım uzagında duracaksın.

sokaklarda gezen 10 çocuktan 6 sı polis olmayı istiyor. sizce neden.bence devlet adına erki elinde bulunduran zayıf insanlardan korkmamızdır(unutmayalım karınlarını bizler doyuruyoruz).Ağır oldu ise pardon!!

Polise hareket mi çektin??? Görevli memura saygısızlık :) Dikkat et sen suçlu çıkma

Bu memlektte arkan varsa, bir şeyler yapardın o polis için, yoksa seni istediği gibi suçlu çıkartır, kimi kime şikayet edeceksinki, önce eğitim düzeyimizin değişmesi gerekir. Vicdanlı insanların yetişmesi gerekir ve insanlar da Allah korkusunun herşeyden önce olması gerekir. Maalesef toplumumuz gittikçe daha vahşi oluyor. Cezaların yetersizliğide bunu tetikliyor. Bir canlıyı bilerek nasıl zarar verebiliyorlar anlamıyorum.

talkie' Alıntı:
Arkadaşa katılıyorum.Bilinçsiz motosiklet kullanıcıları var oldukça bize karşı sergilenen bu tavırlar değişmeyecektir.Bizler tam donanımlı olmadıktan sonra(bilgi-eğitim-kıyafet-v.s)acısından bu olaylar devam edecektir.Acaba bizler gerektiği kadar bilinçli ve dikkatli miyiz???
haklısnız bilinçsiz olduğumu kabul ediyorum :pr: bugün gittim ehliyet kursuna yazıldım motorumu da servise bıraktım ehliyeti alana kadar motora binmeyeceğim
polise hareket cektiğimede pişmanım sonra 2 saat yusuf çektim ya polis arkamdan gelirse diye :)

öyle bir durumda kameralı telefonun varsa çek bu durum sana adliyede kayıt yardımı yapar vede üniformalı ayrıca resmi araçla bunu yaptıysa meslekten ihraç edilir ahhhh ben iç işleri bakanı olacaktımki görürdü beyler anyayı konyayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar