Rüşvet almadan yaşasın Türk polisi :farao:SuperDude' Alıntı:Yaşasın Türk Polisi.
ceash' Alıntı:1. si Genelleme yapmayalım
2. si artık polisler cahil değil en az iki yıllık yüksek okul mezunu
3.süde polisler bu milletin içinden çıkıyor yani bir nevi toplumun yansıması eleştirilerimiz seviyeli olsun
Herkes evinde mışıl mışıl uyurken hırsızın teröristin peşinden koşup görevini hakkı ile yapanlara da haksızlık etmeyelim
Khutuck' Alıntı:Rüşvet almadan yaşasın Türk polisi :farao:
SuperDude' Alıntı:Rüşvet alan Bulgar polisi... :queen:
Şaka bi yana bana mı diyon yoksa polise üç kuruş maaş veren devlete mi? Bence Türk polisi Rüşvet almaz... :farao:
roserain83' Alıntı:sizler gibi serseri takımlarının polislere olan hakaretleri çok anlamsız öncelikle polisler hakkında yorum yapma hakkını kim veriyor size polisler olmasa evlerinizde rahat rahat oturacağınızımı sanıyorsunuz ortalık mete gibi medeniyetten bir haber ayılara kalır herkes birbirini döver benim polislere saygım sonsuz korkmayın bu yazıları ben ihbar edecem polis çocugu diye geçinip hava atan boş boş yorum yapan salaklarada benim saygım yok aptal aptal motor sohbeti yarış maç sohbeti neyinize yetmiyorda vatanı milleti köpeklerden arındırmaya çalışan vatandaşları koruyan polislere dilinize doluyorsunuz .
sizler gibi serseri takımlarının polislere olan hakaretleri çok anlamsız öncelikle polisler hakkında yorum yapma hakkını kim veriyor size polisler olmasa evlerinizde rahat rahat oturacağınızımı sanıyorsunuz ortalık mete gibi medeniyetten bir haber ayılara kalır herkes birbirini döver benim polislere saygım sonsuz korkmayın bu yazıları ben ihbar edecem polis çocugu diye geçinip hava atan boş boş yorum yapan salaklarada benim saygım yok aptal aptal motor sohbeti yarış maç sohbeti neyinize yetmiyorda vatanı milleti köpeklerden arındırmaya çalışan vatandaşları koruyan polislere dilinize doluyorsunuz ben size sorayım ya Türkiye bir afganistan gibi olsaydı bir ayı boşanma aşamasında olan karısını iş çıkışı hayvanca tokatlarla tekmelerle ısırmalarla dudağını patlatıp hertarafını morartıp sırk kadın kendini korurken yüzünü eliyle kaparken elini ısırıp saçlarında sürükleyip birde bu dayaklara tükürme hakaret tehdit eklendimi büyük bir rezalet yaşarken polis olmasa ne olurdu?evet polisleri sevmek zorundayız etrafta insan kılığında çok hayvan varken polisler olmasa medeniyet hukuk olmasa hakkımızı bir bayan bir anne olarak nasıl arayacağız...
İHTİYAR' Alıntı:YAHUUU PATRON BENİM MAAŞINI BEN ÖDÜYORUM TABİKİ NASIL ÇALIŞACAĞINIDA BEN -BİZ KARAR VERİYORUZ.
Ne yazık ki!!! bir devlet memuruna söylemek zorunda kaldım,devlet memurları kralın şovalyesi gibi değil de bizlerden biri olduklarını birazcık hatırlasalar sorun kalmayacak.ama onlar vergi dairesinde nüfus müdürlüğünde vb diğer dairelerde sanki hayır için çalışıyorlarmış gibi vatandaşa tepeden baktıkça içime sindiremiyorum (((onurum kırılıyor))).Üzülerek söylüyorum görevini layıkıyle yapanlar azınlıkta.Bu yaşıma kadar köle gibi çalıştım adam gibi vergimi ödedim onur duyuyorum.onurumla oynanmasını kabul edemiyorum.Akira' Alıntı:Bunu bir çevirme sırasında sizi durduran polis memuruna aynı büyük harflerle söyleyebilirmisiniz ?
Sizce de onur kırıcı bir tutum değil mi?
Peki aynı polisin size; maaşının bu halktan kesilen vergilerle ödenmesinin,( onun amacının halka hizmet etmek olmasına rağmen) kimseyle patron, işçi konumunda olmadığını aynı büyük harfler ve üslupla söylerse sizin için de onur kırıcı olmaz mı?
Zaten polisin kimsenin haklarını elinden almak gibi bir niyetide yok (Her meslek grubunda olduğu gibi bazı kanı bozuk kişiler bunu denese bile). Mete abinin alıntısı aynen emniyet müdürlüğü sitesinde var.
http://www.egm.gov.tr/haklariniz.asp
sizler gibi serseri takımlarının polislere olan hakaretleri çok anlamsız öncelikle polisler hakkında yorum yapma hakkını kim veriyor size polisler olmasa evlerinizde rahat rahat oturacağınızımı sanıyorsunuz ortalık mete gibi medeniyetten bir haber ayılara kalır herkes birbirini döver benim polislere saygım sonsuz korkmayın bu yazıları ben ihbar edecem polis çocugu diye geçinip hava atan boş boş yorum yapan salaklarada benim saygım yok aptal aptal motor sohbeti yarış maç sohbeti neyinize yetmiyorda vatanı milleti köpeklerden arındırmaya çalışan vatandaşları koruyan polislere dilinize doluyorsunuz ben size sorayım ya Türkiye bir afganistan gibi olsaydı bir ayı boşanma aşamasında olan karısını iş çıkışı hayvanca tokatlarla tekmelerle ısırmalarla dudağını patlatıp hertarafını morartıp sırk kadın kendini korurken yüzünü eliyle kaparken elini ısırıp saçlarında sürükleyip birde bu dayaklara tükürme hakaret tehdit eklendimi büyük bir rezalet yaşarken polis olmasa ne olurdu?evet polisleri sevmek zorundayız etrafta insan kılığında çok hayvan varken polisler olmasa medeniyet hukuk olmasa hakkımızı bir bayan bir anne olarak nasıl arayacağız...
roserain83' Alıntı:ortalık mete gibi medeniyetten bir haber ayılara kalır herkes birbirini döver