Pokut Yaylası gezimden fotoğraflar-Rize yaylasıdır-muhteşem manzaralar

Cok teşekkür ederim cevabin için. Bir aksilik olmaz ise geleceğim bu sene oralara. Pokut a cikicam inşallah gerekirse yürüyerek cikar bir gece kalirim soyledigin pansiyonda. Pokuta cikmaya baslamadan önce bir koy var motoru gonul rahatlığı ile orada birakip yürüyerek çıkabilir miyiz oraya sence?
Alternatif olur eğer cikamaz isem motorla. :)

bende commuter tarzı motosiklet varken aynı senin bu düşüncen gibi yapmıştım. motoru oradaki şenyuva köyüne kilitledim. yürüyerek arkadaşla çıkmaya başladık.2. km de bi jeep geliyordu , el ettik, durdu :) zaten oraya jeeple felan çok çıkan inen oluyo. otostop çekersen alan olur illaki. ama hiç araba gelmezse 5 saat sürer sanırım yürüme, problem olabilir.

önümüzdeki sene yapacağım rotadaki duraklardan birisi kısmetse...

haftaya ordayım kısmetse ...

Gökhan sen misin :)
Sen değilsen benim bi arkadaş var, o da gidecek, gitmediysen bi irtibata geçin isterseniz :)

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

resimler cok hos ancak su resim cok hosuma gitti. sanki bulutlarin arasinda kara bir at kosturuyor :)

http://imageshack.us/photo/my-images/191/dscf2651a.jpg/

ya var ya, fotoğraf o manzaranın binde birisini yansıtamıyor, orayı baştan sona sağdan sola, aşağıdan yukarıya canlı görmeniz lazım, o bulutların o tepelerden aşarak nasıl gittiğini, valla ben de ne zamandır gidemiyorum, çok fena özledim

hocam ne zamandır yoksun...ne sen ne de gezi yazıların...sayende seneye rota o tarafa doğru kısmet olursa...bu yaz sezonunda bi kaç rapor beklyoruz

hocam ne zamandır yoksun...ne sen ne de gezi yazıların...sayende seneye rota o tarafa doğru kısmet olursa...bu yaz sezonunda bi kaç rapor beklyoruz

İlk başta teşekkür ederim, duygulandım yahu ::blushani
Ya hayatıma başka şeyler girince biraz ara verdim, motoru da çok oldu satalı :p artık şu moddayım anlayacağın : :rendeer:
Öyle işte, içim gidiyo ama şimdilik bu şekilde idare ediyorum, foruma da giremez oldum motorum olmayınca, arada böyle yokluyorum :)
Sanırım motoru bir seneye kadar alabilirim bi aksilik çıkmazsa, bakalım artık
Bu arada seneye gelirseniz ben de hala Ardeşen'de olursam beni mutlaka arayın. En azından tanışırız,bi çayımızı içersin, bilgi alışverişi yaparız
saygılar

İlk mesajın ilk 2 resmi harika çünkü rakım olarak bulutların üstüne çıkılmış, motor da orada bulutların dibinde, ben bulutların üzerindeyim diyor. Manzaralar da maşallah çok güzel, resimde de iyi çıkmış; görünce gitmiş kadar olduk.

Kardeş bu seneki ege akdeniz turumu karadenize çevirticeksin bak. :)
Eline gözüne tekerine sağlık ne güzel yerlermiş ya buralar.
Hangi mevsim gitmeli buraya(Yağmur malum karadenizin gerçeği)

Sağolun , teşekkürler
Bu eski bi gezimdi, defalarca çıktım bu yaylaya, bence bu civarların en güzel yaylası

scooboy, bence en güzel zamanlar ekim kasım gibi, daha çok ekim, hem o zamanlar yağmur neredeyse yağmıyor, hem bütün renkleri istisnasız görebilirsiniz, hem sis olmaz , hava da açık olur genelde, ama herşeye rağmen karadeniz havası bu :)

Motosikleti
Dominar D250
Çok güzel fotoğraflar, Paylaşım için teşekkürler.

Geziyi önce yapmana rağmen harika kareler çekmişşin eline sağlık
Özellikle bu kare çok hoşuma gitti:cat::cat::cat::cat::cat::cat:
http://img694.imageshack.us/img694/3085/dscf2604.jpg

Çok ama çok güzel bir doğa ve eşsiz manzaraları. Paylaşımın için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar