Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pokut Yaylası beni özlemişti ben de onu, özlemleştik
harika fotolar emeğine sağlık hemşerim
birşey sorayım yayladaki tesis 1 tanemi var yemek olayı için yemek lerde harikaymış bayılırım yöresel yemeklere fiatlar nasıl pahalımı ucuzmu biraz bilgi verirsen memnun olurum bakarsun bu yaz giderum oralara
sağolun teşekkürler. ahmetusta61,bu yaylada 4 tane pansiyon var. yatmaya kalacaksan geceleği sanırım yemekler dahil 70 lira olması lazım. o yediğim yemeklerin hepsi 30 lira, ama 3 kişi rahat doyar
bu fotoğraflara varya resmen bittim bittim yaa...hocam siizin meslek fotoğrafçılık mı? yok yani ancak usta bir fotoğrafçı yakalar bu kareleri de ondan sordum :flower:
şeytan diyor buradan sonra tayini iste karadenize al bi kross o o yayla senin bu yayla benim gez-dolaş :thumleft:
sağolun teşekkürler ben öğretmenin, fotoğrafı seviyorum ve ayrıca vakit ayırıyorum. yalnız fotoğraflar o kadar abartılacak kadar değil.
bu arada Karadenize bekleriz. tam krosluk yerler buralar. siz de öğretmensiniz sanırım
her zamanki gibi süpersin yusufcum konuya bakınca galiba haziran ayında gitmişssin yiyecen motorun başını dağda tepede , kırılan kütüklüğün kafama takıldı geçmiş zamanda kütüklüğün kırılmasını zannediyorum yapmışssındır , halen ihtiyacın varsa uyacaksa mz kütüklüğü var yollayayım sana akı mokunu geçermi onun hesabınıda sen yap