Pokut Yaylası beni özlemişti ben de onu, özlemleştik

harika fotolar emeğine sağlık hemşerim
birşey sorayım yayladaki tesis 1 tanemi var yemek olayı için yemek lerde harikaymış bayılırım yöresel yemeklere fiatlar nasıl pahalımı ucuzmu biraz bilgi verirsen memnun olurum bakarsun bu yaz giderum oralara :)

isg

Vallaha Hocam Rizenin kültür ateşesi gibi çalışıyorsun yav paylaşım için teşekkürler.

çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler.
inş bi gün görürüz oraları.

:)sağolun teşekkürler.
ahmetusta61,bu yaylada 4 tane pansiyon var. yatmaya kalacaksan geceleği sanırım yemekler dahil 70 lira olması lazım. o yediğim yemeklerin hepsi 30 lira, ama 3 kişi rahat doyar:)

VIA

Sen bu fotoğraf çekimi konusunda aştın dostum. Harika yerler mükemmel fotoğraflar sayende tabiat görüyoruz :) teşekkürler.

bu fotoğraflara varya resmen bittim bittim yaa...hocam siizin meslek fotoğrafçılık mı? yok yani ancak usta bir fotoğrafçı yakalar bu kareleri de ondan sordum :flower:
şeytan diyor buradan sonra tayini iste karadenize al bi kross o o yayla senin bu yayla benim gez-dolaş :thumleft:

sağolun teşekkürler:) ben öğretmenin, fotoğrafı seviyorum ve ayrıca vakit ayırıyorum. yalnız fotoğraflar o kadar abartılacak kadar değil.
bu arada Karadenize bekleriz. tam krosluk yerler buralar. siz de öğretmensiniz sanırım

Kocaeli İl Temsilcisi
her zamanki gibi süpersin yusufcum konuya bakınca galiba haziran ayında gitmişssin :) :) yiyecen motorun başını dağda tepede , kırılan kütüklüğün kafama takıldı geçmiş zamanda kütüklüğün kırılmasını zannediyorum yapmışssındır , halen ihtiyacın varsa uyacaksa mz kütüklüğü var yollayayım sana :) akı mokunu geçermi onun hesabınıda sen yap :)

Harika ya, süper resmetmişsin, ellerine, tekerine sağlık :)
Allah kaza bela vermesin, daha iyilerini nasip etsin :)

teşekkürler sağolun.irfan abi kütüklük derken :) bu arada ben sattım motoru zaten :)motorsuzum şu an:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar