harun A. Katılım 26 Ağu 2011 Mesajlar 16 11 Eyl 2011 Konu Yazar #1 abilerim ablalarım yaşım 14 pocket veya mini bike almak istiyorum ve bütçem kısıtlı 750 tl bütçem var (annem sagolsun) satan varsa yorum atabilirmi
abilerim ablalarım yaşım 14 pocket veya mini bike almak istiyorum ve bütçem kısıtlı 750 tl bütçem var (annem sagolsun) satan varsa yorum atabilirmi
Soykan67 Katılım 14 Ağu 2010 Mesajlar 2,051 11 Eyl 2011 #2 Sahibinden.com'da araştırabilirsen bulabilirsin bende bir heves bakıyordum sitede bir ara
harun A. Katılım 26 Ağu 2011 Mesajlar 16 11 Eyl 2011 Konu Yazar #3 Soykan67' Alıntı: Sahibinden.com'da araştırabilirsen bulabilirsin bende bir heves bakıyordum sitede bir ara Genişletmek için tıkla ... Bursada Hiç yok Bu yüzden alamam oradan ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ---------- harun A.' Alıntı: Bursada Hiç yok Bu yüzden alamam oradan Genişletmek için tıkla ... hem fiyatlar da pahalı ale:
Soykan67' Alıntı: Sahibinden.com'da araştırabilirsen bulabilirsin bende bir heves bakıyordum sitede bir ara Genişletmek için tıkla ... Bursada Hiç yok Bu yüzden alamam oradan ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ---------- harun A.' Alıntı: Bursada Hiç yok Bu yüzden alamam oradan Genişletmek için tıkla ... hem fiyatlar da pahalı ale: