Plastikçiler Ön Çamurluk Modiviye Edebilir mi ?

Merhaba Arkadaşlar;

Motosikletimin ön çamurlugunu kaybettim. Malum yağmur mevsimi geldi çattı heryerim çamur oluyor vizöre kadar geliyor çamur. Piyasada çamurluk araştırdım benim orjinal çamurlugu almam 350 ye flam patlıyor. Keeway lere baktım onların camurluklarıyla benim motorun camurlugu aynı gibi. Cuma günü gidip bakacam camurluğa fakat eğer o camurluk ölçüleri bana uymazsa bir plastikçiye gidip çamurlugu kendi motoruma uydurturabilirmiyim.

Eski camurlugun kazali ve kirik ise tamir olabilir belki. Ama elde hic orjinal camurluk yok ise , fiberciler dahi sana yardimci olamaz. Sonucta kalip cikarmasi lazim.

Keewayin teker capina bak. Ayni cap degil ise zaten olmaz. Tekere surtebilir.

lastik kalınlıgı uyuyorda . O yanlarındaki vidaların girdiği deliklerin ölçülerinden emin değilim. Plastikçiler o deliklere bir ayar cekebilirmiki ?

dsotum oo çamurluk senın çamurluga yakınsa cam yünü polyesterle yapabılırsın ben bıkaçsey yaptım ...iide oluo...

ben elektronikçilerin kullandıkları leğim makinasıyla plastiği (aynı malzeme olması kaydıyle) eriterek ekliyorum o\o 85 gibi sağlamlıkta oluyor sana yardımcı olmak isterim fakat mesafe çok uzak orjinal çamurluğu emanet bulabilirsen kalıp cıkarıp polyesterde yapabilirim ben kendi motoruma mecbur kalınca yapıyorum hobi amaclı uğraşıyorum

acemilikden işte 1000 km getirdiğim parçayı . Ustanın bir çin takarız sana dediği için çöpe attım. Nette görünce birleştirildiğini cok aradım karıştırdım ama çöpleri bulamadım çamurlugun parçalarını .keeway supershadow çamurlugu alayımda yine yazayım buraya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar