plakayi gordum koptum:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KOPTUM ABİ YA :cherry:

G

Guest

kırmızıda durduğunda kesin arkadan el sallıyorlardır ilk başta anlam verememiştir ama anlam vermeye başlamış :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Zamanında bendede bir MZ vardı, plakası 34 SIK XX idi. :)

puhahahaha 34 GAY 31 ha?? bak bak gül.. trafikte görseydim kenara çekip gülerdim :mrgreen:

:mrgreen: evet bunu görmüştüm, enteresan hakikaten.insan böyle plaka verir mi yav!trafikçilerde az fırlama değilmiş haa!? :mrgreen:
Zamanında bendede bir MZ vardı, plakası 34 SIK XX idi.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

G

Guest

:cherry: bence gay barlar bu plakanın orjinaline iyi para verir :mrgreen:

bencede taksime takılsın motoru satan orada ilanı üstüne koysa max 1-2 gün de gider o motor

bi keresinde minibuste cam kenarinda oturuyodum bi doganmiydi sahinmiydi neyse artik plakasini gorunce basmistim kahkahayi millet bana bakiodu deliymisim gibi... yanimda bi adam vardi nooldu genc neye guluyon deyince plakayi gostermisitim herifte kopmustu:::::>34 PZV xx

bi arkadasa gostermek icin actim sayfayi plakanin gorundugu resim cikarilmis...bu motor icimizden birinin saniyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ayıptır çok gülmeyin
hem aracın plakasından daha önemli şeyler var
beygir gücü falan filan gibi

Motosikleti
Su Motoru
Tabii tabii burda konusu geçen olay zaten beygiri.Abi beygir beyazmış kumda koşturmuşlar senelerce yani güçlüymüş ayriyetten arap soyundan gelip saf kan olmasıda bir artı tabii bu motor için.Oldumu kawasaki :p Abi motorun plakada gay var sen beygir diyorsun :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar