- Konu Yazar
Plakayı motora takabildin galiba?
taktım arkadaşım şimdi de bayrak takıcam :mrgreen:
Plakayı motora takabildin galiba?
bu plakalara bayrak çıkartması yapıştırma olayından gıcık oluyorum. milliyetçilik sömürüsünden, ucuz popülizmden başka bir şey değil.
bayrak sevgisi yüce bir duygudur; çamurlu plakalara yapıştırmakla gösterilecek bir şey değildir.
bu almanlar, italyanlar, fransızlar var ya? bunların zerre kadar vatan, millet, sakarya bilgisi yok. vatansevmez millet bunlar. tutmuş plakalara mavi bölge yapmışlar ama, bir tanesi kalkıp ülkesinin bayrağını yapıştırmıyor oraya. hayatta bunların vatan sevgilerine güvenilmez. bir plakasına fransız bayrağı bile yapıştırmayan adamdan fransız milliyetçiliği mi beklenir? yarın bunlara savaş açsak ülkelerinin anahtarını getirir elleriyle teslim ederler bize. plakasına ülkesinin bayrağını yapıştırmayan adam, vatanını mı savunurmuş?
bu almanlar, italyanlar, fransızlar var ya? bunların zerre kadar vatan, millet, sakarya bilgisi yok. vatansevmez millet bunlar. tutmuş plakalara mavi bölge yapmışlar ama, bir tanesi kalkıp ülkesinin bayrağını yapıştırmıyor oraya. hayatta bunların vatan sevgilerine güvenilmez. bir plakasına fransız bayrağı bile yapıştırmayan adamdan fransız milliyetçiliği mi beklenir? yarın bunlara savaş açsak ülkelerinin anahtarını getirir elleriyle teslim ederler bize. plakasına ülkesinin bayrağını yapıştırmayan adam, vatanını mı savunurmuş?
Daha öncede acilip silinmisti böyle bir topic...
Görmedim duymadim burada böyle birsey...
Alaman forumunda okumadim plakama Alman bayragi yapistirmak istiyorum yazani..
Eger plakaya bayrak yapistirilarak milliyetcilik oluyorsa ben milliyetci degilim..
Coq sen bari yapma yahu :silent:
Türkiye baska Remzi.
Baska is dönüyor.
Hele ki bu günlerde.
Almanin bayragina sahip çikma gibi bir korkusu yok ki forumlarda bayrak asacam diye konu açsin.
Sen forumlarda bayrak asacam diye topic gormedin.
Haberlerde yakilan Alman bayragi gördün mü?
Türkiye'de yakiliyor.
Yani o baska bu baska.
Yarin durum degisir, ona gore yazariz.
Yazimiz global anlayisa gore degil, Türkiye gerçegine göredir.:bounce:
Dün gece içime fasist kaçmis.:cherry:
Az gaz vermemisim.
AB'ye üye bir ülke degiliz arkadaslar.
Bu nedenle orda oyle bizde uyalim tavri yanlis.
Ustelik AB plakalarinda bayrak yok sozu de yalan.
Var.
AB bayragi var.
Hani su mavi zemin uzerinde bir suru yildizlari olan bayrak.
Bir diger konu da kurallar.
Kural böyle uyacaksin.
Yok ya!!!
Eger bir kural vatandasi rahatsiz ediyorsa, problem yaratiyorsa, o kural tekrar gozden geçirilmelidir.
Simdi kirmizi isikta durmak beni rahatsiz ediyor, degissin seklinde zeka pirtlatmasi yapacak arkadaslara bastan soyleyeyim degmez.
Plaka dedigin aracin kimligi.
Sekli semali ne olursa olsun, asil önemli olan, uzerindeki rakam ve harfler.
Gerisi hikaye.
Yok zemin beyaz olacakmis, yok tr yazisi mavi zemin uzerine olacakmis, yok su kadar santim boyunda olacakmis.
Bu dayatmalarla nereye varacaksin.
AB'ye mi?
Eh girersen, o plakana AB'nin bayragini takacaksin.
Kendi bayragini plakana asarsan, köylüsün, yabanisin, AB bayragini takinca, modern kentli olacaksin.
Hay zihniyetinize!!!r:
Dün gece içime fasist kaçmis.:cherry:
Az gaz vermemisim.
AB'ye üye bir ülke degiliz arkadaslar.
Bu nedenle orda oyle bizde uyalim tavri yanlis.
Ustelik AB plakalarinda bayrak yok sozu de yalan.
Var.
AB bayragi var.
Hani su mavi zemin uzerinde bir suru yildizlari olan bayrak.
Bir diger konu da kurallar.
Kural böyle uyacaksin.
Yok ya!!!
Eger bir kural vatandasi rahatsiz ediyorsa, problem yaratiyorsa, o kural tekrar gozden geçirilmelidir.
Simdi kirmizi isikta durmak beni rahatsiz ediyor, degissin seklinde zeka pirtlatmasi yapacak arkadaslara bastan soyleyeyim degmez.
Plaka dedigin aracin kimligi.
Sekli semali ne olursa olsun, asil önemli olan, uzerindeki rakam ve harfler.
Gerisi hikaye.
Yok zemin beyaz olacakmis, yok tr yazisi mavi zemin uzerine olacakmis, yok su kadar santim boyunda olacakmis.
Bu dayatmalarla nereye varacaksin.
AB'ye mi?
Eh girersen, o plakana AB'nin bayragini takacaksin.
Kendi bayragini plakana asarsan, köylüsün, yabanisin, AB bayragini takinca, modern kentli olacaksin.
Hay zihniyetinize!!!r: