Plakasız muayeni

Abilerim iyi günler hayırlı bayramlar

Geçen gün plakamı kaybettim şansıma bir sonraki gün de muayene tarihimdi bu yüzden muayene gecikti neyse plakayı bulamadım kayıp başvurusu yapıp notere gittim bana muayenenin yapılmadığını plakasız muayeneye sokulup sonra notere gelip yeni plaka için ruhsatı yeniliceksin dediler kafama takılan ben bu motoru plakasız direk muayene istasyonuna götürsem ordakiler niye çekiciyle gelmedi diye bi laf yaparlarmı.

Motosikleti
Shadow 600
Onlar nasil getirdiginle ilgilenmiyorlar. Bende yakın zamanda çekme belgeli motoru plakasız bir şekilde kullanarak götürdüm,muayene ettirdim ama bu cezalar varken çekici iyi bir seçenek olabilir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O nasıl notermiş öyle ?..
Vize için kağıt falan verdi mi ?... Vermediyse plakasız muayeneden nasıl geçireceksin ?.. Totonu yırtsan geçirmezler..

Önce plaka işini halledilmesi lazım..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
O nasıl notermiş öyle ?..
Vize için kağıt falan verdi mi ?... Vermediyse plakasız muayeneden nasıl geçireceksin ?.. Totonu yırtsan geçirmezler..

Önce plaka işini halledilmesi lazım..
Benim anladığım plakasız muayeneye gidecek orada plakasızlıktan kalacak, oradan aldığı belge ile notere gidip yeni plaka ve ruhsat çıkacak sonra muayene tekrara götürecek konu kapanacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar