Plakasız motor.

Motorum çalınmıştı bulundu fakat plakası yok. Bu gün notere gittim eski ruhsatı verdim. Noter yeni ruhsat ve plaka çıkarma yazısı verdi. Şöförler cemiyetine gittim plakayı bastırdım. Notere 138 lira, plakaya 17 lira verdim. Trafik müdürlüğü bu iş bizden alındı noterler yapıyor dedi. Bunları bilginiz olsun diye yazdım. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Mağdur olmuş insanı daha da söğüşleyen bu düzene yazıklar olsun.

Motorum çalınmıştı bulundu fakat plakası yok. Bu gün notere gittim eski ruhsatı verdim. Noter yeni ruhsat ve plaka çıkarma yazısı verdi. Şöförler cemiyetine gittim plakayı bastırdım. Notere 138 lira, plakaya 17 lira verdim. Trafik müdürlüğü bu iş bizden alındı noterler yapıyor dedi. Bunları bilginiz olsun diye yazdım. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Plakayı değiştirseydiniz keşke.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gözün aydın

eskisi gibidir inşallah

Yeni başka plaka verildi, onun için ruhsat değişimi yapılıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

(ツ);4399057' Alıntı:
gözün aydın

eskisi gibidir inşallah

Honda CBR 125 R motor. Kontak anahtarı kablosunu kesip kısa devre yapıp çalıştırmışlar. Benzin deposunun kapağını kenardan zorlayıp kiliti kırmışlar. Vites zorlanıyor.

Yeni başka plaka verildi, onun için ruhsat değişimi yapılıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

Honda CBR 125 R motor. Kontak anahtarı kablosunu kesip kısa devre yapıp çalıştırmışlar. Benzin deposunun kapağını kenardan zorlayıp kiliti kırmışlar. Vites zorlanıyor.

çok özür dilerim ama insanın bindir zorlukla aldığı motoru babasının malı gibi orasını kesip burasını kıranların ben ta amk.

Geçmiş olsun umarim verdikleri hasarlari zorlanmadan duzeltebilirsiniz Bulma süreci nasil işledi acaba ondan da bahseder misiniz

Geçmiş olsun umarim verdikleri hasarlari zorlanmadan duzeltebilirsiniz Bulma süreci nasil işledi acaba ondan da bahseder misiniz

Motor Kartal'dan çalındı 9 ekimde, 19 ekim'de Acıbademde terk edilmiş olarak gezici ekip bulmuş Acıbadem karakolundan telefon ettiler. Ekip Kadıköy'de otoparka çekici ile bırakmış. direksiyon kilitini kırmışlar, depo kilitini kırmışlar, vites çok kötü. Moral bozukluğu insanı mahvediyor. Adam yakalanıyor Demokrasi var ya serbes bırakılıyor dava devam ediyor. Yaptığın masrafı almak için icraya başvuruyorsun dünyanın parasını istiyor icra. Adam ödemiyor. Yani haklı olan yanmış haksız olana yasalar demokratiklik uğruna koruyucu oluyor. Hırsızlık yapanın eli kesilsin korkudan yapamazlar. Hukukcular ceza evinde kalabalık 2 kişi bir yatakta yatıyor diyorlar, düşünce tarzı bu 12 kişi bir yatakta yatsın orası tatil yerimi?

Yine şanslıymışsınız.Bazıları şasinoyu kazıyor o zaman ayıkla pirincin taşını.

Forumdan Uzaklaştırıldı
imkanın varsa bir an önce motosikleti değiştirmelisin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar