Plakamı Düşürdüm !? :S

Arkadaşlar plakam düştü ve kaybettim. :queen: Kadıköyde oturuyorum ama ruhsatta tescilim "Fatih" de. Şimdi ne yapmam gerekiyor, polisin birisine sorduğumda, "Önce karakola git çalıntı dilekçesi ver, kağıt al ordan da tescil şubene git hemen çıkartırlar 15-20 kağıt bişeydir" dedi.

Bildiğiniz kadarıyla "bütün" prosedürleri anlatırsanız sevinirim... Teşekkürler..

ya benimde plaka kaybolmuştu, trafiğe gittim hemen dilekce yazdım işleme aldılar ve yazı yazıp beni şöförler cemiyetine gönderdiler. Orada plakayı bastırdım tekrar trafiğe gittim halloldu. Masrafı cok az sadece şöförler cemiyetine plaka parası yatırıyorsun 3 ay önce 8.5 tl idi.

işlemleri sıra sıra bi yazarsanız hatta fatih trafik şubesinide bi tarif ederseniz ????

ya benimde plaka kaybolmuştu, trafiğe gittim hemen dilekce yazdım işleme aldılar ve yazı yazıp beni şöförler cemiyetine gönderdiler. Orada plakayı bastırdım tekrar trafiğe gittim halloldu. Masrafı cok az sadece şöförler cemiyetine plaka parası yatırıyorsun 3 ay önce 8.5 tl idi.

peki bu işlem için ruhsatı tescil ettirdiğim yere gitmem şart mı acaba ?

onu bende bilmiyorum ben ruhsatı gebzeden aldım plakayıda oradan cıkardım. istersen yakın bir trafiğe sor onlar yönlerdirir seni

melih sen tam neyapacağımızı öğrenince bana ulaşırsın hallederiz tmm kardeşim tekrar geçmişolsun

geçmiş olsun kardeş.
bildiğim kadarıyla.ruhsatı hangi trafik şubesinden çıkartıysan ordan işlemini yapman gerekir diye biliyorum.

fatih trafik şubesine git onlar işlemleri sana anlatır

Son düzenleme:
yavuz zenin le birlikte çarşamba günü gidicez fatih trafik şubesine ben avcıalrdan nası gidebilirim falan filan işte bi anlatırmısın sana zahmet ya pek bilmiyorum bende oaraları ama sora sora bağdat bulunurmuş;)

bu plaka işi banada gerekli,
benım plakamda civata yerlerınden kırıldı,
plaka dağıldı yani,
nasıl değiştireceğim bunu,??

kaça patlar??
muamelecıler var,
35 lıra istiyorlar plaka bastırmak için,
bu fıyat normalmi yoksa daha ucuzmu bu işlem...

Arkadaşlar bugün bostancı trafik tescile gittim, vs vs olmaz dediler, o yüzden tekrar fatihe gidicem, masraf ise 15 ytl gibi bir ücretmiş, bu kadar ucuz olması gerçekten şaşırtıcı...

Bu arada Kadıköyden - Fatih'e gitmeyi bilen varsa yazarsa memnun olurum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar