Plakalık Yaptırdım Özel Nasıl

ahe

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ismin üstünü de çizdiğin iyi olmuş ahmet bey, hiç okunmuyor :) plakalıkta hiç iban görmemiştim, ilginç bir fikir. sebebi ne ki? hayırlı olsun güle güle kullan

Kardeşim ismin hiç okunmuyor nereden bulacağız biz şimdi seni?

Ayrıca forumda hala daha büyük makina alanlara karşı bir “öleceksin” yükselişi var. Ahlfhslfjs
Bırakın bunları siz de birer motosiklet alın. Bu yaklaşım motosiklete şeytan işi demenin bir üst basamağı

ahe

ismin üstünü de çizdiğin iyi olmuş ahmet bey, hiç okunmuyor :) plakalıkta hiç iban görmemiştim, ilginç bir fikir. sebebi ne ki? hayırlı olsun güle güle kullan

Ağa mt10 aldık o kadar belki trafikte görüpte 3 krş atan olur bi chai tea latte paramız çıkar :) :queen::queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

Kardeşim ismin hiç okunmuyor nereden bulacağız biz şimdi seni?

Ayrıca forumda hala daha büyük makina alanlara karşı bir “öleceksin” yükselişi var. Ahlfhslfjs
Bırakın bunları siz de birer motosiklet alın. Bu yaklaşım motosiklete şeytan işi demenin bir üst basamağı

Telike bey mt10 u sipariş ettik bakalım gelsin sizinle bir inceleme yapmak isterim izmir'de oturuyorsunuz sanırım

Ağa mt10 aldık o kadar belki trafikte görüpte 3 krş atan olur bi chai tea latte paramız çıkar :) :queen::queen::queen:

bu yorgunlukta güldürdün beni haha:) teşekkür ederim.

bu arada udemy'de sql kursları 37 liraya düşmüş tam zamanı

ahe

bu yorgunlukta güldürdün beni haha:) teşekkür ederim.

bu arada udemy'de sql kursları 37 liraya düşmüş tam zamanı

o kitap eski hocamda bazen aklıma takılan birşey olur bakıyorum. Meslek web. dev memnun oldum :cat: sonuçta her webmaster gibi bizde çoğu işimizi
ctrl c + ctrl v olarak geçiriyoruz :queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

Telike bey mt10 u sipariş ettik bakalım gelsin sizinle bir inceleme yapmak isterim izmir'de oturuyorsunuz sanırım

Ben motordan pek anlamıyorum yeni başladım motora ama yine de bakarız. Kazasız belasız olsun.

EXC450 e enduro demenden anlamıştık onu zaten:)

E exc450 enduro ne ki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Gerçi haklısın enduro için biraz fazla güçlü ve ağır. 110kilo. ağırlıklı olarak rallide kullanılıyor.

ahe

Ama ben bunu aldım da mt10'a nasıl takmam gerektiğini hiç bilmiyorum :queen: Varmı bir delikanlı hem mt10 parmaklar hemde plakalık takar ben hiç anlamıyorum :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi çok telikelisin :queen:

Motosikleti
D400
aga isim neydi; çok güzel kamufle etmişsin çözemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar