Plakalığımı nasıl çıkaracam? (600 F)

Honda CBR 600 RR ve 1000 RR'ların plakalarını ve plakalıklarını çıkartıyorlar. Zaten ekzoz da sele altından çıkıyor. Motosiklet acayip şık oluyo. Bende 600 F olmasına rağmen plakalığımı çıkartmak istiyorum. Bu mümkün mü? Selenin altına şöyle alelade bir baktım. Sanki sele altındaki plastikle plakalık yekpare gibi geldi bana. Bir fikri olan var mı?

abi bide bi dalga var racingciler plakayı ikiye kıvırıyo L şeklinde yani altını kaldırıyolar. sadece 34 kısmı gözüküyo. nedir bunun annamı ya valla racing mayyağı olarak çözemedimm :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuheue hocam onları bılmıyorum ama benım runnerda plakayı ckartıp sana verebıılırım sen bana ver 600f yi ben plakalı gezerim heuheu :flower:

RaCe_' Alıntı:
abi bide bi dalga var racingciler plakayı ikiye kıvırıyo L şeklinde yani altını kaldırıyolar. sadece 34 kısmı gözüküyo. nedir bunun annamı ya valla racing mayyağı olarak çözemedimm :pr:

olm bunda çözülemiycek ne var. racing çiler malum hızlı gidiyolar ve birçok trafik kuralına uymuyolar(genel olarak söylüyorum biri çıkıp ben racing kullanıyorum kurallara uyuyorum demesin) haliyle trafik cezası yememek için plakalarının okunamıyo olması gerekiyo.(bi de köprü geçişleri var tabi)

Plakalığı çıkarmak tam anlamıyla serseri motorcu işi bence.
Ama plakalık yekpare plastik. Keserek yapıyorlar. Plakayı da altına yapıştırıyorlar. Böylece görünmüyor :cherry:

abi ne uğrasşıyonuz yaaaa al bi testere kes uçlarından olsun bitsin uhezuhe :king: :silent: :cyclopsani: :mrgreen:

RaCe_, o giderken plaka okunmasın diye... hele güneşli bir havada sürüyorsan duran motorunkini bile çok zor okuyorsun.. acaip parlıyor...

haaa bir de küçük plaka takanlar var.. bence o daha iyi oluyor.... daha estetik oluyor ve okuması da daha zor...

ne o abi bişimi yaptınızda plakayı kırpıyonuz okunmasın istionuz ne iş anlayamadım :pr:

yok be hocam nabıcaz jawayı bangır bangır kulak zarı patlar sonra :jocolor:

walla onu bunu bilmem.. berk bize geldiği zaman 300 metre öteden anlıyorum geldiğini :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar