Plaka sorguda farklı araç görünmesi

Herkese selam. Bir sorum var, bir motosiklet almayı düşünüyorum, alım satım konularında oldukça cahilim, plakadan sorgulama yapmamı söylediler, normalde Yamaha Cygnus L olan motorsiklet SBM sorgusunda ATV görünüyor. Aracın sahibi de bilgisinin olmadığını söyledi. Bu durum normal midir ? Veya bilgi almak için nereye gitmeliyim ? (umarım konuyu doğru yere açmışımdır)

7550incie8809529.jpg

sanırım sigortacı bır arkadasınız sorguladı.buyuk ıhtımal sırf sıgorta dusuk cıksın dıye plaka dogru yazııyor gerısının hepsı farkıl yazııyor emınyetten sordugunuzda sordun yoksa sıkıntı yok

Başıma geldi benzer durum. Muayeneye gittim motorla. Sınıf farklı diye geçmedi. L3 yerine l1 yazmışlar ruhsata. Uğraştım emniyetten düzelttirdim öyle geçtim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla daha 2 ay önce geldi başıma enteresan bir olay.zaten mtv borçlarını öderken bi gariplik olduğunu seziyordum.plakadan çıkmıyor ruhsat detaylarıyla zar zor bulup ödüyordum.neyse 2 ay önce iş yerinden bir arkadaşıma motoru satmak için notere gittik.ruhsatı kimlikleri verdik başladık beklemeye.kadın geldi motor kimin dedi dedim benim motorum yok öle bir şey dedi:silent: e dedim kimin şu an motor kimsenin gözükmüyor dedi:cherry: dedim nasıl iş kadın yazdı çizdi bir şeyler vergi dairesine gittik.15 farklı yere imza attırdık eski mtv borçlarını çıkarttırdık faizini bulduk vs vs.eee kardeş ne iş bu nedir dersen valla bende bilmiyorum başıma gelen işi.neden böyle bir durum vardı ruhsatta bilmiyorum.yada vergi dairesinde ne işim vardı onuda bilmiyorum 1 saat sürdü tam bu işlemler.neyse önce kendi motorumu kendi üstüme aldım daha sonra devrettim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar