plaka kayıtlı değil ne yapmamı önerirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekrardan slm lar
geçen hafta ruhsat isleriyle boğusmustum...zor bela yeni ruhsat plaka cıkarttırdım...plakayıda mühurlettim...gecen cuma günü...
ama internetten yeni plakayı sorguladığımda hic bir bilgi cıkmıyor...ama eski plakayı sorguladığımda motorun bilgileri aynen cıkıyor...
yarın birgün bi cevırmede polis amcam plaka sorguladığında hiç bi bilgi cıkmayacak..ben ne yapacağım ozaman...veyada bu plaka kayıtlarda olmadığı icin baskısna verirlerse ne olacak...
ne yapacağım sastım kaldım....:silent::silent::silent:

merak etme bi kaç gün içersinde kayıda girer bende aynı sorunu yaşamıştım:mrgreen: türkiyede malüm sistem çok hızlı ilerliyo

ınternette hemen guncellenmıyor plaka sorgulamalar yanılmıyorsam 1-2 ay ıcerısınde nette oluyor ama trafıkte kayda alınmıstır bence yınede yanlıs bılgı vermek ıstemem :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak etme bi kaç gün içersinde kayıda girer bende aynı sorunu yaşamıştım:mrgreen: türkiyede malüm sistem çok hızlı ilerliyo
ins öyle olur arkadasim...
he valla yaw öyle bi hızlı ilerliyorki arkadasımın hayabusa ile yetisemedim...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

ınternette hemen guncellenmıyor plaka sorgulamalar yanılmıyorsam 1-2 ay ıcerısınde nette oluyor ama trafıkte kayda alınmıstır bence yınede yanlıs bılgı vermek ıstemem :)
bana sorun cıkarmasınlarda 1 yıl sonra güncellesinler kanka....

hemen kayıtlar düzelmez diye tahmin ediyorum. ama en geç bir hafta içinde doğru bilgiler görülür sistemde. bir müddet sonra tekrar sorgulatırsın dert etme.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hemen kayıtlar düzelmez diye tahmin ediyorum. ama en geç bir hafta içinde doğru bilgiler görülür sistemde. bir müddet sonra tekrar sorgulatırsın dert etme.
inş öyle olur abi...her saat bası netten sorguluyorum...
bu 5. motorum ilk defa kendi adıma ruhsat plaka cıkarttım...bundada sorun olmasın artık...

kıllandım bende baktım, aynı sorun var şu anda, ruhsatı cuma günü almıştım.

o sisteme pek ben de güvenmiyorum.Bizim dükkanın arabada 12 tane haciz vardı araba bağlandı 8 ay mı 1 yıl mı yattı.Park tan satıldı alan adam üstüne bindikten 1 ay sonra silindi o hacizler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kıllandım bende baktım, aynı sorun var şu anda, ruhsatı cuma günü almıştım.
bende cuma günü aldım abi....bu haftada geçsin bakalim...bi arkadasin tavsiyesi ile cumartesi eve giderken ilk gördüğüm polise soracağım artık...bide onlar arattırsin bakalım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merak Etme.Polisler senin internetten baktığın yerden bakmıyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merak Etme.Polisler senin internetten baktığın yerden bakmıyorlar.

ozaman sorun yok sanırım...
polise sorma isini bayrımdan sonra yapıcam arıt...motorun rengini ruhsata göre değistirmedim...gidip kendi elimle teslim olmayayım :cherry::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar