Plaka alma

Evet konu dışına açıyorum bu konuyu herkes fıkrını sunarsa sevınırım ...

Almak istediğim plaka 34 DCT 48 veya 48 DCT 34 şimdi bu plakaları almak ıcın bağış adı altında verdıgımız parayı nerelere ve ne gıbı mıktarlarla verıyoruz bılgısı olan varmı ? Eğer denk getirebilirsek bu plakayı cıkartmak normal bı plaka ıle aynı zamandamı cıkıyor bı sure beklememız mı gereklı ? :silent::silent:

Oradaki komiser belirliyor. Geçende kayınpederim yeni araba aldı, o da istediği plaka için para ödedi. Ama bildiğin pazarlık usulü geçmiş aralarında :)
Normal zamanda plaka çıktı. Fazladan zaman beklemedi

emniyet müdürlüğüne bağışlıyorsun, plakaya göre fiyat biçiyorlar, yani herhangi bir fiyat yok, kafalarına göre takılıyorlar.
eğer plaka boşta ise 1-2 gün içinde çıkartabiliyolar diye biliyorum.

Ya plakada baskasinda kullanimda ise misal ben 34 abc 34 istiorum misal,10.000tl bagista yaparim dedim ama plaka baskasinda aktif kullaniliyor ise

Devlet emniyete çaycı veriyor ama ay ve şeker vermiyor. Bahçe düzenlemesi için hademe var ama 2 torba gübre alalım desen bi ton tantanası var.

Onun için emniyet bu şekilde makbuz karşılığı para topluyor, ufak tefek giderleri buralardan çıkarmaya çalışıyorlar.

Bir tarifesi vs yok, ancak BAŞKASININ hali hazırda sahibi olduğu plakayı bağışla alamazsın. Zaten boştaki plakayı verıyorlar sana.

48 Muğla plakası ıcın 3 harfa gecıp gecmedıklerıne emın degılım geçilsede geçilmesede verılıyor mu onu merak ettım haftasonu marmarise gidip emnıyete ugramam gerekecek sanırım ve 48 dct 34 plaka hem sıgortadan uygun cıakcagı ıcın tercıhım olacak

Y plaka için farklı ilçeye gidip oranın emniyetine başvurmak felan olayını duyunca,
kendime "ulen zaten alsan da takmayacaksın ki motora ne uğraşıyon" diyerek bulunduğum yerden aldım plakayı ve halen takmadım.
Takmaya da niyetim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar