Pizzacı Asfaltı öpüyor

ayakları peglere koymazsan ön frene bastığında tabi öyle öne yığılırsın.

ilkinde sorun yok.2.sinde adam ayakları daha baştan peglere koymamış.:queen:

kafası pizza kutusuna giriyo ya orda yarıldım kayboldu bi anda koca kafa :D:D:D:D

gülmek için tekrar izledim,yaıyor garibim kafası kutunun içinde :queen: belkide götürdüğü pizzayı yiyordur :queen::queen:

garibim ülkem burada pizzacılar actıva ile neler yapıyor orda ise drz 400 suzıki modelı var altlarında yinede brovo dıyorum ben en azından kız gıbı asfaltta motor kullanmıyor .yinede komıktı cırpınışları:)

Yav adama ne guluyonuz ne var bunda bole bole ogrencek ıste. salla yavrum salla uzar bacakların belkı:queen::queen::queen:

garibim ülkem burada pizzacılar actıva ile neler yapıyor orda ise drz 400 suzıki modelı var altlarında yinede brovo dıyorum ben en azından kız gıbı asfaltta motor kullanmıyor .yinede komıktı cırpınışları:)

sende yapıyormusun ara sıra böyle hareketler usta,aman fazla hızlı kullanma activayı :p

ayakları peglere koymazsan ön frene bastığında tabi öyle öne yığılırsın.

ilkinde sorun yok.2.sinde adam ayakları daha baştan peglere koymamış.:queen:

Ne pegleri dostum eleman yüzüyor ayaklara baksana :queen: :mrgreen: :mrgreen: peglerin var olduğundan haberi bile yok :mrgreen:

usta actıva 60km hızı gecmıyorki onunla ne yapabılırsın yokuşu 20 km hızla cıkmakiçin bız ayaklarımızı cırpıyoruz :p

activa ile dik yokuslari !tek kisi! cikabilmek icin yokusta zigzaglar cizenleri goruyorum 6.7 beygir motor iste :queen:

benin anlamadıgım adam freni bıraksa düşmicek.. frene asılmıs ayaklarını sallıyor =))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar