piyanist_irf yine iş başında

Ne adamlarsınız yawhu azcık biyeriniz ağrısa irfana koşuyonuz :)
Bu akımı koray başlattı zaten.Her hafta biyerlerini irfana mıncıklatmadan rahat edemeyen koray,adamın işi gücü sizle uğraşmakmı ulen,adam size bi yüz verdi astarı bilem parçaladınız valla...Metehan nerelerdesin sen haklıymışsın be metehandro,Bu korayı ne yapmak lazım bizi satıyor devamlı alem yapıyor,bizsiz teker çeviriyor :)

İrfan bu yapar abi,irfanla alakalı bir başlık açıldığında hiç şaşırmıyorum artık :)
Yasincim o alet seninse benide oynat onunla ,bende isterim:pale:yoksa yollarına çivi atarım tekerinin havasını indiririm,kilidini keserim :)nede olsa motorunun nerde olduğunu biliyorum :queen:
ahmet abim bu hafta içi müsaitsen görüşelimde sende şu aletin tadına bak aman motoruma dokunma :pale: ilk göz ağrım o benim:cherry:

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:18 ----------

bu arada senin yavruya böyle bir şasi giydirebilirim ama zaman alır yani bir kaç gün hem motor sağlıklı hava alır hemde iç organları dış etkenlerden zarar görmez...
valla usta sensin yapalım dersen makinayı getiririm:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahmet abim bu hafta içi müsaitsen görüşelimde sende şu aletin tadına bak aman motoruma dokunma :pale: ilk göz ağrım o benim:cherry:

Ehm ühm kem küm taaam annaştık :)sen sıyırdın paçayı,Emme koray nasıl yırtacak merak ediyorum:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi

ben sana haber etçem kardeşim bu gün geçti yarın işlerim var zaten havada yağıyor ama açtığı anda müsait olduğunda atla gel ben uğraşırkende zevk alıyorum benzinin varsa 1 depoluk getir sanada külfet olmasın :) yengene sözüm var :)

bir şekil yapalım ona şimdiye kadar yapılsaydı ne ekzostu kırılırdı nede ön takımı :)

---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

bu buggylerin trafiğe çıkma durumu nedir? (büyük olanlarından bahsediyorum)
niyetim var kendim yapmaya

türkiye şartlarında hiç bir şekilde yasal hale getirme durumu yok ben bayağı bir araştırmıştım :) yani proje çizilecek, tse den geçecek bir sürü bürokrasi ve büyük engel olarak görüyorum zira herkezin kendi arabasını yapmasıda mantıklı değil ancak müsait gezecek arazi ve şartlarla dağda bayırda kullanabilir yada trafikten meskun alanlarda binilecek bunun başka altarnatifi yok :)

ben bir defasında yuvacığa gitmiştim bilirsin yuvacığı trafik vızır vızır iyi cesaret yolda bir şey olsa al başına içinden çıkamayacağın işş :)

fakat o bölgeye bakan trafikçi ağabeylerimiz sağolsunlar onlarada birer tur verdik işi tatlıya bağladık o yüzden ben karamürselde binemiyorum ama 7-8 ay kullandım dağ bayır sonra tornacı arkadaşıma verdim hem avimin önünde müsait yerde yok ,

şayet bir gün bismillah deyip tulumları giyersen bundan heberim olsun sana su soğutmalı bir bıs motoru ayarlarım hatta komplesini veririm, benim imkanlarım yok şu an uğraşamıyorum parasızlıktan , uzun zamanda uğraşamayacağım gibi görünüyor ...

sevgiler kendine iyi bak :)

bugün yasinle gazladık eski İstanbul yolunda
havanın güzel olduğu vakit İrfan abi senide bekleriz :)

irfan abi sen nasıl bi insansın yaaa :)
abi daha evvel de söyledim şimdi de söylüyorum sen ÇOK TEHLİKELİ Bİ ADAMSIN :)
gizli ajanlar falan seni kaçırmasınlar uranyum tesislerinde falan çalıştırmak için :p

Kocaeli İl Temsilcisi
bugün yasinle gazladık eski İstanbul yolunda
havanın güzel olduğu vakit İrfan abi senide bekleriz :)

sağolasın volkancım ben bu gün belki düşeriniz diye tahmin ettim ama kesinlik olmadığı için çokta beklemedim açıkçası inşallah hava güzel olursa gazlarız en kısa zamanda o gün iş vardı kıpırdayamadık bir yere :)

---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:31 ----------

irfan abi sen nasıl bi insansın yaaa :)
abi daha evvel de söyledim şimdi de söylüyorum sen ÇOK TEHLİKELİ Bİ ADAMSIN :)
gizli ajanlar falan seni kaçırmasınlar uranyum tesislerinde falan çalıştırmak için :p

sen dün gece yorganı üzerinden düşürmedin demi eraycım :) hangi uranyum yahuu :cherry:

ben anlamaz uranyumdan filan :cherry::queen:

abi zaten hava bozuktu
yollar buzlu diye düşünerekten tırsa tırsa gittim
bi ara yoldan cıkıyordum virajı alamayıp :D
havalar güzelleşince çıkarız bi ara

yemin ediyorum nasıl bir adamsın abi sen yav...
el atmadığın yer kalmadı:)
helal olsun abim, vallaha helal olsun sana...:rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
yemin ediyorum nasıl bir adamsın abi sen yav...
el atmadığın yer kalmadı:)
helal olsun abim, vallaha helal olsun sana...:rendeer:

sağol bekirim ne olcek be şekerim bunlar ufak işler abartılacak büyütülecek bi durum yok sadece biraz görsellikle alakalı olduğu için titiz ve sitresli çalışıyor insan parçanın kalıbını çıkardım aynısını du bakayım bi süpriz yapacam ybr ci yapmayı düşünen arkadaşlara :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
türkiye şartlarında hiç bir şekilde yasal hale getirme durumu yok ben bayağı bir araştırmıştım :) yani proje çizilecek, tse den geçecek bir sürü bürokrasi ve büyük engel olarak görüyorum zira herkezin kendi arabasını yapmasıda mantıklı değil ancak müsait gezecek arazi ve şartlarla dağda bayırda kullanabilir yada trafikten meskun alanlarda binilecek bunun başka altarnatifi yok :)
ben bir defasında yuvacığa gitmiştim bilirsin yuvacığı trafik vızır vızır iyi cesaret yolda bir şey olsa al başına içinden çıkamayacağın işş :)
fakat o bölgeye bakan trafikçi ağabeylerimiz sağolsunlar onlarada birer tur verdik işi tatlıya bağladık o yüzden ben karamürselde binemiyorum ama 7-8 ay kullandım dağ bayır sonra tornacı arkadaşıma verdim hem avimin önünde müsait yerde yok ,
şayet bir gün bismillah deyip tulumları giyersen bundan heberim olsun sana su soğutmalı bir bıs motoru ayarlarım hatta komplesini veririm, benim imkanlarım yok şu an uğraşamıyorum parasızlıktan , uzun zamanda uğraşamayacağım gibi görünüyor ...
sevgiler kendine iyi bak :)

arabayla aram yok, araba ehliyeti bile almadım :)
motosiklet artık yeterli gelmiyor, 2. hatta 3. kişileri daha güvenli taşıyabileceğim, pek sık kullanmayacağım utv cinsinden bir araç bakıyorum
tabi trafiğe de çıkacağım bununla
herşeyi kitabına uygun yapmak istiyorum ama anlamsız bürokratik engellerle uğraşamam
tam teknik detaylara ihtiyacım var
sonra projeyi çizip yapacak arkadaşa verecem
motor olarak ta hyosungun motorunu düşünüyorum
tabi işin oluru varsa
yoksa hyodan güzel bir streetfighter yapacaz artık

Kocaeli İl Temsilcisi
arabayla aram yok, araba ehliyeti bile almadım :)
motosiklet artık yeterli gelmiyor, 2. hatta 3. kişileri daha güvenli taşıyabileceğim, pek sık kullanmayacağım utv cinsinden bir araç bakıyorum
tabi trafiğe de çıkacağım bununla
herşeyi kitabına uygun yapmak istiyorum ama anlamsız bürokratik engellerle uğraşamam
tam teknik detaylara ihtiyacım var
sonra projeyi çizip yapacak arkadaşa verecem
motor olarak ta hyosungun motorunu düşünüyorum
tabi işin oluru varsa
yoksa hyodan güzel bir streetfighter yapacaz artık

her zaman yardıma hazırım dostum yerdım edebileceğimi düşündüğün konu olursa telim var profilde hiç çekinme ... :rendeer:

arabanın biraz sonra videosunu atacağım yüklenmesini bekliyorum , agaaaaa :cherry:

Motosikleti
her zaman yardıma hazırım dostum yerdım edebileceğimi düşündüğün konu olursa telim var profilde hiç çekinme ... :rendeer:
tamam işte
"yaptığım aracı kime gösterecem de bana trafiğe çıkabilir belgesi verecek" ten başlayalım :)
internette doyurucu bilgi bulamadım

Kocaeli İl Temsilcisi
tamam işte
"yaptığım aracı kime gösterecem de bana trafiğe çıkabilir belgesi verecek" ten başlayalım :)
internette doyurucu bilgi bulamadım

ovvvvvvv zor soru önce proce çizdirmen gerek :) sonra türk standartları enstitüsünün kapılarını arşınlayacaksın , 8TSE) oradan tse yi kaptınmıydı doğru trafik tesçile kayıt yaptıracaksın tabi bu arada sıralamada yanlışlık yapmış olabilirim tescil ve kayıt ettirdikten sonra Plaka çıkartacak muayene istasyonunun yolunu tutacaksın ve artık özgürsün trafikte rahat rahat gezebilirsin ama datay bilmiyorumda 3-5 yıl sonra muhakkak bana dön irfan arabayı tescil ettirdim diye beklerim ben sabırlıyımdır :cherry::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
en iyisi cip alim :)
cimi cip

valla o daha ucuza gelir sana :cherry: hem bu söylediklerimi yaptığında zannederim seri üretim yapma hakkında oluyor bilenler varsa yanlışımı düzeltsin yani gerçekten mühim adam oluyorsun o zaman :) bilmem anlatabildimmi :)

avrupada 300-400 avro karşılığı aynı benzer işlemlerden geçirilerek özel el yapımı araçlara izin verilip kulanıldığını duymuştum bir yerlerden , türkiyede bu durum öyle anlattığım gibi kolay değil , uzay mekiğide yapsan 3 gün sonra ya seni vururlar, yada bi şekilde birileri susturur, boşver siyasete karışmayalım şimdi ,

illa hevesimi alayım dersen gel ben seni dağ bayır gezdiririm ne olcek ulem insanlık öldümü ?:cherry: hatta istersen cimi cip bile yapıp çekim yaparız :)

kelebek kollleksiyonuma bakarız org çalarız, muhabbet ederiz yani :cherry::queen:

Motosikleti
valla o daha ucuza gelir sana :cherry: hem bu söylediklerimi yaptığında zannederim seri üretim yapma hakkında oluyor bilenler varsa yanlışımı düzeltsin yani gerçekten mühim adam oluyorsun o zaman :) bilmem anlatabildimmi :)

1 milyon ytl lazım o halde
dur ben biraz daha para biriktireyim :p

Kocaeli İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar