- Konu Yazar
işde küçük buggy miz bu biraz hasarı var yakıt tankı çatlak .
irfan abi çatlak uzun olunca tankın alt tarafafını komple silikonladı
silikona devam
yerine yerleştiriyoruz
yakıt tankıntan motora ve eksoz dan yakıt tankına olan hortumları mecburen yeniledik kısa geldiler ek yaptık
ince ayrıntıları hallediyoruz dönen aksamlara yakın olmaması gerekitor hortumların
yakıt tankının montajı tamam eline sağlık irfan ustam
sıra geldi yakıt koyup marş basmaya
irfan abi kullanırken ön takımların zarar görmemesi için bişeyler yapalım dedi bende yapabilirmiyiz ki dedim
bu işlemleri biz yokken gizlice yapmış
tasarım şekillenmiş
boyanmış yerine takılmış
hobby dükkanları bunu hiç beyenmeyecek, onlar '' ön takımı dağıtsalarda ufacıcık parça için bi dünya para alsak'' diye dua ederken
devreye irfan abinin yaptığı tampon girdi
şasiye monteli kaza anında bütün darbe şaseye gidecek ama yapılan malzeme aynı zamanda esniyor yani enerjiyi sönümleyecek
bu tamponu daha önceden yapsakydık bu şekilde bir şey olmazdı belki. bu arada bunu ben tamir etmişdim irfan abi ona da el atmış sağlamlaştırmış
hani ön takımlar inecek derlerya ustalar işde öyle olmuş
buda irfan abinin ayar çektiği yer
birde sıradan işler vardı yağ değişimi
xenon takımı bu bizi uğraştırdı balasta yer bulamadık son çare şaseye montajladık
irfana bim eline sağlık uğraştırdık seni ama biliyoruz ki bu işlerden zevk alıyosun daha çok kapını çalarız biz senin.
buda izmit tayfası yola çıkmadan önce hava karardı.!
irfan abi çatlak uzun olunca tankın alt tarafafını komple silikonladı
silikona devam
yerine yerleştiriyoruz
yakıt tankıntan motora ve eksoz dan yakıt tankına olan hortumları mecburen yeniledik kısa geldiler ek yaptık
ince ayrıntıları hallediyoruz dönen aksamlara yakın olmaması gerekitor hortumların
yakıt tankının montajı tamam eline sağlık irfan ustam
sıra geldi yakıt koyup marş basmaya
irfan abi kullanırken ön takımların zarar görmemesi için bişeyler yapalım dedi bende yapabilirmiyiz ki dedim
bu işlemleri biz yokken gizlice yapmış
tasarım şekillenmiş
boyanmış yerine takılmış
hobby dükkanları bunu hiç beyenmeyecek, onlar '' ön takımı dağıtsalarda ufacıcık parça için bi dünya para alsak'' diye dua ederken
devreye irfan abinin yaptığı tampon girdi
şasiye monteli kaza anında bütün darbe şaseye gidecek ama yapılan malzeme aynı zamanda esniyor yani enerjiyi sönümleyecek
bu tamponu daha önceden yapsakydık bu şekilde bir şey olmazdı belki. bu arada bunu ben tamir etmişdim irfan abi ona da el atmış sağlamlaştırmış
hani ön takımlar inecek derlerya ustalar işde öyle olmuş
buda irfan abinin ayar çektiği yer
birde sıradan işler vardı yağ değişimi
xenon takımı bu bizi uğraştırdı balasta yer bulamadık son çare şaseye montajladık
irfana bim eline sağlık uğraştırdık seni ama biliyoruz ki bu işlerden zevk alıyosun daha çok kapını çalarız biz senin.
buda izmit tayfası yola çıkmadan önce hava karardı.!