piyanist_irf' den ybr 125 e konrol paneli yapımı :))

irfan korayın ön panel varya bende isterem bende isterem şaka şaka neyse düğmelere aydınlatma istiyorya gerçi YBR sayfasına attım ama konu burada olduğu için buraya at abi dedi düğmelerin üzerlerine şöyle led ve üzerinede füme şeffaf pleksi koysan güzelolur hatta 4lü düğmesinin üzerine ikitane yan yana led ve pleksiyi altan çıkmaz kalem ile boyayarak sağa sola ok şeklindede yapabilirsin http://img593.imageshack.us/img593/9535/npanelled.png

abi şu sağ ve sol tarafta ki düğmenin led li olanı yok mu.. piyasada olanlar 220 v ile çalışanlar.. bana 12v ile çalışan lazım.. varmıdır acep :cherry:

irfan korayın ön panel varya bende isterem bende isterem şaka şaka neyse düğmelere aydınlatma istiyorya gerçi YBR sayfasına attım ama konu burada olduğu için buraya at abi dedi düğmelerin üzerlerine şöyle led ve üzerinede füme şeffaf pleksi koysan güzelolur hatta 4lü düğmesinin üzerine ikitane yan yana led ve pleksiyi altan çıkmaz kalem ile boyayarak sağa sola ok şeklindede yapabilirsin http://img593.imageshack.us/img593/9535/npanelled.png
korayım irfanla paylaşmıştık o konuyu senin öncamın iç kısmına şerit led yapıştırabilirsin ve yönü düğmelere doğru baktığından hem gözüne gelmez hemde ledlerin önüne 54ohm gibi bir diren ç yada deneme yanılma yoluyla bir değer bulunabilir atarsanız daha loş yanacağı için paneli aydınlatır sadece ve güzel olur bu kadarda uğraşmamış olursun .

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

korayım irfanla paylaşmıştık o konuyu senin öncamın iç kısmına şerit led yapıştırabilirsin ve yönü düğmelere doğru baktığından hem gözüne gelmez hemde ledlerin önüne 54ohm gibi bir diren ç yada deneme yanılma yoluyla bir değer bulunabilir atarsanız daha loş yanacağı için paneli aydınlatır sadece ve güzel olur bu kadarda uğraşmamış olursun .

Kocaeli İl Temsilcisi

Şenol abi yarın atla gel hemen yapalım :cherry::queen: led işinide kar kalktıktan sonra anca yaparız koray daha gelip gidemez motürle totoşu donar valla :cherry::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaç tane var ahmet ? bana kafadan varsa 3 tane ayır şekerim benimkiler dökülmeye başladı :):

Tamam şekerim fazla fazla var herkese yeter.sana 3 tane ayırdım.Kar kış geri döndü senin oralarda av partiside iyi gider valla,sende havalıyı saymazsak av tüfeği varmı.
Bu akşam şöyle bir av yürüyüşüne çıktım besili bir çullukla azman bir ördek ellerinden öper yine :)Koray ezosu hala gelecek atış talimi yapacak güya,o gelene kadar ben malı götürüyorum :)

senin oranın karı ile bizim buranın karı arasında fark var galiba ben burada motoru elimle biraz ileri alıp altına naylon sereyim dedim zaptedemedim düşün yani..

şenol abi, motorun ne olursa olsun lastiğin ne olursa olsun motor karda ve buzda kayar yeri öpersin..tecrübeyle noktalıyorum..ister elinde götür ister üstüne çık farketmez.. alır altına allah muhafaza

ellerine sağlık İrfan kardeş yine güzel bir işçilik,kolay gelsin yaza görüşürüz artık :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Tamam şekerim fazla fazla var herkese yeter.sana 3 tane ayırdım.Kar kış geri döndü senin oralarda av partiside iyi gider valla,sende havalıyı saymazsak av tüfeği varmı.
Bu akşam şöyle bir av yürüyüşüne çıktım besili bir çullukla azman bir ördek ellerinden öper yine :)Koray ezosu hala gelecek atış talimi yapacak güya,o gelene kadar ben malı götürüyorum :)

ne demek av tüfengi varmı :cherry: ne dir yani ulen av tüfengimiz yok diye bi insan bu kadar ezilirmi yani havalıyı niye tüfekten saymıyon banane banane ben havalıyla gelirim arkideş :cherry::queen:

bizim buralarda ördeğin (k ) sını, bulamazsın :cherry: av felan yok yani

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

ellerine sağlık İrfan kardeş yine güzel bir işçilik,kolay gelsin yaza görüşürüz artık :)

sağolasın, tamer abi sende arazilerdesin bakıyorum :)::asker::::friends:

irfan üstad fenomen olma yolunda.
yakında angel spear gibi bi tezgah kurarız ona.
custom toplamaya başlar :)

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan üstad fenomen olma yolunda.
yakında angel spear gibi bi tezgah kurarız ona.
custom toplamaya başlar :)

estağfurullah mehmetçim , motoru dışında tamamını elle yapmayı düşünüyorum şasi dizaynı vs :) fakat şimdi değil zaten benim hayalim en başından beri şöyle kocaman arka tekerleği ben burdayım diyecek , bir motosiklet yapmak :)

tabiki kısıtlı imkanlarla, kısıtlı bütçeyle, ve kısıtlı ordan burdan topladığım hurdalarla ve malzemeyle :) benim kaderim bu ne yapalım olacakmı ? olduğu kadar :)

şimdi şu satırlarımı okuyan tüm sevgili arkadaşlar diyebilirler hadi yaaa! öyle şeymi olur biraz zor yaparsın !

allah bizlere sağlık versin ölmezsem inşallah sürekli mt deyim bir gün umarım onun için konu açıp bunu sizlerle paylaşmak nasip olur:)

zor ama hiç bir şey imkansız ve hayal değil :)

angel spear dostum benim bu işin anotomisini, bilen bir arkadaşım olduğunu düşünüyorum ve ondan çok şey öğreneceğimide itiraf etmeliyim , keşke ondaki imkanların 4 / 1 i bende olsa :)

---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:53 ----------

irfan güzel bir işçilik çıkmış ortaya herzamanki gibi....

sağolasın ramazanım ulen askerim diyorsun emme hani bakıyorum ara ara kendinide hissetttiriyorsun , yakışır benim kardeşime arayı soğutma fazla , arada çarşıya çık girde yabancılamayalım seni :cherry::p

---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

eline sağlık kobrişim minik İrfan...:p

ulem mezarcı handikap Koray adama bir rahat ver:p

tontişim olmuyo böyle valla sensiz çekilmiyo len burları :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok fenaaaa çulluk yaptı hacı,tipide hayvancık önümden kalkıyor 50 mt ileri zar zor atıyor kendini..Gece 3 tene çulluk 2 ördek dıkşınnladım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar