Piyanist İrfandan Ramazan Erzak Paketi :)

Bir motorcu başka bir motorcuya ne hediye eder...işte bunları...:queen: ramazan erzak paketi gibin...:queen:

Kendisi sağolsun bunları kendi hazırlamış...acil durumda çok işe yarayacak küçük detayları hazırlayp hediye paketi yapmış nazik davranışından ötürü çok teşekkürler...bu mini hediyesini geçen yağmur nedeniyle iptal edilen bir gezi vardı o geziye gelecek tüm arkadaşlar için hazırlamış aslında...Sağolsun varolsun...bu tarz şeyleri yazmak istemiyorum ama kendisinin ne kadar hassas ve naif bir kişi olduğunuzu bilmenizi isterim...Allah ondan hoşnut olsun...

yan keski çok işe yaradı...:queen:

yahu arkadeş yan keskiyi kötü emellerine alet etmesen olmazmı ??:queen:

bak ampulde de çuvaldız var..aman dikkat...:rendeer::queen:

yahu arkadaşlar alakasız ama yarın rahmetli AYE için kabristana gidelim diye bir konu açtım..incelenecek filan dedi...yalan olmadan mod lardan birini uyarsak ta konu yayınlanmaya başlasa???
kime ulaşabiliriz??? çok vaktim yok..çıkmak zorunda kalacağım birazdan.....

senin elinden kabuklu yumurta bile yenmez......:cherry:

kırıldım şimdi...:salut::king::p

yahu arkadaşlar alakasız ama yarın rahmetli AYE için kabristana gidelim diye bir konu açtım..incelenecek filan dedi...yalan olmadan mod lardan birini uyarsak ta konu yayınlanmaya başlasa???
kime ulaşabiliriz??? çok vaktim yok..çıkmak zorunda kalacağım birazdan.....

aga motosohbete açacaktın ne uğraşıyosun ki organizasyon bölümüyle sonra mod bakcakta tamam diyecekte milletde okuyacak da..uzun iş...aç şimdi moto sohbete uğraşma...

doğrudur..düşündüm ama herşeye bi çok bilen çıkıyorya..
kimseyle tartışmak istemedim....

heheh o yankeski emekliye ayrılmıştır kesin, yada intihar etmiştir kendini :) Güle güle kullan abi, amacına uygun şekilde tabi :queen:

F54

vay irfan abi nin yaptığına bak sen beni kandırmış fatih'çiğim bak kıymetini bil:cherry: bu paketten sadece sana hediye ediyorum benim için çok önemli bi kardeşimsin falan dedi geçen pazar ama malesef mete abi de kıymetliymiş en az benim kadar :p neyse abi yan keski değişik işlerde kullanılabilir gördümüz üzere fakat bazı şeyleri amacı dışında kullanmak ömrünü kısaltır aletlerin o sana fazla dayanmaz yani:queen:

vay irfan abi nin yaptığına bak sen beni kandırmış fatih'çiğim bak kıymetini bil:cherry: bu paketten sadece sana hediye ediyorum benim için çok önemli bi kardeşimsin falan dedi geçen pazar ama malesef mete abi de kıymetliymiş en az benim kadar :p neyse abi yan keski değişik işlerde kullanılabilir gördümüz üzere fakat bazı şeyleri amacı dışında kullanmak ömrünü kısaltır aletlerin o sana fazla dayanmaz yani:queen:
Oda bşeymi benim pakette metehan abide :mrgreen: Metehan abi nolursun benim yankeskime öyle şeyler yapma :p :queen:

doğrudur..düşündüm ama herşeye bi çok bilen çıkıyorya..
kimseyle tartışmak istemedim....

he diycen geçicen aga ...:p

heheh o yankeski emekliye ayrılmıştır kesin, yada intihar etmiştir kendini :) Güle güle kullan abi, amacına uygun şekilde tabi :queen:

yan keski mındar oldu artık...:flower:

valla aga demek hepimizi böyle yedi hemi...gandırıkçı İrfan...motorcuyz gardaşız ayağına hepimizi iğfal etti demek vay totoş vay....:queen:

Oda bşeymi benim pakette metehan abide :mrgreen: Metehan abi nolursun benim yankeskime öyle şeyler yapma :p :queen:

tosbik senin emanet benim makam aracında duruyor geçen patron gördü bu ne oğlum dedi...bende "emanet" dedim dumur oldu...:queen:

düşündü durdu bu emanet demekle neyi kasteddi acaba diye...kafayı yedi ...:p

tosbik senin emanet benim makam aracında duruyor geçen patron gördü bu ne oğlum dedi...bende "emanet" dedim dumur oldu...:queen:

düşündü durdu bu emanet demekle neyi kasteddi acaba diye...kafayı yedi ...:p

:queen: Abi salı günü suadiyede olursan bende otaraflara gelcem buluşalım alayım emaneti :mrgreen:

senin durum çok vahim mete abeyy kim bilir onu ne işler de kullanır sonra sana verir:queen:

zuhahahaha valla aklıma biz motorla yan yana giderken elini uzatıp çü.....nü keserim dediği geliyor.... ben olsam bulaşmam o pakete hiç...

Niye öyle diyonuzki şimdi içime daha fena kurt düştü bak :queen:

:queen: Abi salı günü suadiyede olursan bende otaraflara gelcem buluşalım alayım emaneti :mrgreen:

Niye öyle diyonuzki şimdi içime daha fena kurt düştü bak :queen:

kuşkuların gayet yerinde.... mete yi sorguya çekelim... ama bir kaç kişi daha lazım.. sen sağlam 3 beş kişi ile meteyi kandır bize getir... benim garajda sorgularız...

off muhabbete bak...
ulaa ne güldüm yav..
metehan abi bir daha buralara geçtiğinde bizede haber verde nur cemalini görelim abim..
valla tanışalım seninle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar