Piyade ( Tarık ) arkadaşımıza Baş sağlığı diliyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili dostumuz piyade nickli tarık arkadaşımız bu akşamki iftar toplantımızda aramızda olacaktı fakat telefonla arayıp bildirdi dayısı vefat etmiş gerçekten çok üzüldük tarık kardeşim başın sağolsun mekanı cennet olsun allah size sabır versin :salut:

TARIĞIM PİYADEM başın sağolsun GEZGİN İZMİR TAYFASI sana başsağlığı diler allah gidene rahmet kalanlara sabır eylesin tüm dostların yanında unutma

Başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin, size de bol bol sabır versin

tarık abi başınız sağolsun izmir tayfası her zaman yanında bunu unutma

Forumdan Uzaklaştırıldı
başı sağolsun
allah ailesine sabır versin

Forumdan Uzaklaştırıldı
basın sag olsun pıyade kardes :pale:

SN:Arkadaşlar bu topiği açan kardeşime ve bu acı fakat hepimizin başına gelmesi muhtemel bu olayda ilgi ve duyarlılıkları ile beni çok mutlu ve mahçup eden ben den yaş ça küçük ve akranım olan bütün kardeşlerime ve ben den yaş ça büyük duayen abilerime buradan teşekkür ü bir borç bilirim.Rahmetli evinde kalınır ekmek i yenir su yu içilir ,yaşamı boyunca kimseye zararı olmayan anne tarafından ailenin en büyüğü idi.Allah kendisini ışıklar için de yatırsın. Allah bize sabır , taziye dilekleriyle bana moral veren sizlere çok çok ömürler versin.Ayrıca bu saat e kadar gelen ve gelmesi çok muhtemel taziye mesajlarınıza tekrar teşekkür ediyorum.Sağ olun , var olun
Saygılarımla.

başın sağolsun.umarım günlerini mutlu geçirmiş ve gözlerini huzurla yummuştur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar