pixie den sevgilerle diyerekten ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoşgeldin kardeşim.inşallah araığını bulursun bu sitede...sevgili modum aha gene bayan derken bayan üyelerin çoğalması bizi mutlu ediyor ondan..öyle her kırıldığında kanatlarından bir tüy dökeceksen seni çabuk kaybederiz..kırılmamaya bak..başlangıç için düşündüğün motor kendisini
ispat etmiş bir motordur.parçalarının pahalı olması seni korkutmasın..her dakika parçamı değiştireceksinki korkuyorsun..siteyi incelediğinde alacağın motorla türkiye turu yapanları göreceksin..bu bilgide seni biraz olsun rahatlamıştır umarım..tekrar hoş geldiniz..:rendeer:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sek sek basaraktan :cherry: hoşgeldiniz
umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz

hoşgeldin kardeşim.inşallah araığını bulursun bu sitede...sevgili modum aha gene bayan derken bayan üyelerin çoğalması bizi mutlu ediyor ondan..:rendeer:

sevgili gibi bir arayışım yoktur umarım burdaki yazanı yanlış anlamışımdır çünkü hiç hoşuma gitmedi.

diğer arkadaşlara da teşekkürler tekrar tekrar hoşbuldummmmm :wiinkk:

sevgili gibi bir arayışım yoktur umarım burdaki yazanı yanlış anlamışımdır çünkü hiç hoşuma gitmedi.

puahaha :cherry: "sevgili modum" derken bana hitap etti arkadaş. çok severler de sağolsunlar beni :mrgreen:

puahaha :cherry: "sevgili modum" derken bana hitap etti arkadaş. çok severler de sağolsunlar beni :mrgreen:

bak yaaa gene yanlış anlamışım ::utangac: niyse teşekkürler sevgili modum beni aydınlattığınız için :) ve özür yanlış anlamadan dolayı verdiğim tepki için :wiinkk:

yettim gari hemen geldim ama yemekten sonra okuyup yorum yapıcam :)

dikkat ederseniz lafa kardeşim diye başladım..nereden çıkardınız böyle bir anlamı anlamış değilim..tabi bu beni tanımamamanızdanda kaynaklanıyor..buraya gelen hiçbir arkadaşımızın öyle bir niyeti yoktur.zira buradaki herkes kardeştir..laflarında sözlerinde art niyet aranmaz...imza bölümüne yazdığınızdeyiş hoşuma gittiği için kanatlardan filan bahsetmiştim..modumda espiri yapmış onu vurgulamaya çalışmıştım..ama ne yazıkki yanlış anlaşılmışım..buda beni baya üzdü..keşke hiç yazılmasa yaşanmasaydı..saygılarımla

Hosgeldin sefa getirdin kalıcı olman dilegiyle bizde yeni sayılırız ama burası hastalık resmen ve bir kez burdaki atmosferi kokladınmı hele hele motoruna kavusup birde onun zevkini almaya baslayınca hiç bırakamayacaksın.
kalıcı olman dilegiyle

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin 25 karakter ,,,,,

432 sayfa... sen okumaya başla ben geliyorum :p
ben direk 432 den başladım ilk gördüğüm yazıya atladım :cherry: ekiekieki

Hosgeldin sefa getirdin kalıcı olman dilegiyle bizde yeni sayılırız ama burası hastalık resmen ve bir kez burdaki atmosferi kokladınmı hele hele motoruna kavusup birde onun zevkini almaya baslayınca hiç bırakamayacaksın.
kalıcı olman dilegiyle

15 yaşımdan beri motor üstündeyim genellikle artçıyım. bir adet scooter ım var ama onu hiç symıyorum benden çok uzakta :pale: ve çocukluğumdan beri vaz geçemediğim aynı zamanda en büyük tuttum olan tek şey motordur...

Son düzenleme:
cemal yortanlı;790405' Alıntı:
dikkat ederseniz lafa kardeşim diye başladım..nereden çıkardınız böyle bir anlamı anlamış değilim..tabi bu beni tanımamamanızdanda kaynaklanıyor..buraya gelen hiçbir arkadaşımızın öyle bir niyeti yoktur.zira buradaki herkes kardeştir..laflarında sözlerinde art niyet aranmaz...imza bölümüne yazdığınızdeyiş hoşuma gittiği için kanatlardan filan bahsetmiştim..modumda espiri yapmış onu vurgulamaya çalışmıştım..ama ne yazıkki yanlış anlaşılmışım..buda beni baya üzdü..keşke hiç yazılmasa yaşanmasaydı..saygılarımla

dikkat ederseniz yukarda özür dilerim yanlış anlamamdan dolayı... :cherry: yeni geldim ben daha kırgınlık olmasın alın çiçeği barışalım :rendeer:

mızıkçı ::miiz:: ............

huyum kurusun :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili yonca evcimiği de buradan rahmetle anıyoruz :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar