pixie den sevgilerle diyerekten ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar yaklaşık 1 haftadan beri siteye üyeyim. geldiğimden beri siteyi kurcalıyorum bazen başım dönmüyor dersem yalan olur :) neyse sitede olmaktan memnunum, umuyorum ki ilerde sizleri tanımaktanda memnun olucam

Hoşgeldin,
Güzeldir bizim burulaa:mrgreen:
Paylaşabileceğin, sorularına cevap bulabileceğin, bilgi ve deneyimin ile etkinliğinin gelişmesine katkıda bulunabileceğin bir yerdir MT. Bir haftada anlamışsındır zaten:rendeer:

hoşgeldin işallah alırsın baslangıç için iyibir motor cbr125 foruma katkılarını bekliyoruz saygılar:)

merhabalar..aramıza hoşgeldin..kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..arzularının gerçekleşmesi umarım..::tutkuy::

aha yine bayan üye :cherry: neyse sustum sustum ::p hoş geldiniz bu arada :cat: :cherry:

hoşgeldiniz...forumlarda motosiklet üzerine çok şey bulacağınıza emin olabilirsiniz...:cat:

(söylemeden edemiyeceğim kesin bu topik 1 haftada 75 mesajı aşar :cherry:)

hoşbuldummmm :p
motopirate 25 karakterin ne olduğunu anlamadım dersem yalan olmaz aydınlatırsanız sevirim :)
ve evvet başlangıç olarak cbr125 alıcam ancak şöle bir sorun var kafamı karıştıran parçaları çok pahallıymış :pale: ama yinede (geçici sürelikde olsa) onu istiyorum diyorum başka bir şey demiyorum :)
katılımcı bir kişiliğe sahibimdir :wiinkk:

hayırdır Prometheus bayan üyelerden hoşlanmıyormusun yoksam :silent: :bounce:

sanırım bayan üye olduğum için 75 mesajı aşacağını düşünüyorsun Syriana yanlışmıyım? :cherry:

merhabalar, hoşgeldiniz......

madem bu topic coşacak çorbada benimde tuzum bulunsun....

hoşbuldummmmm :wiinkk: hımmmmmmmm az önce bişeyi fark ettim minimum yazılması gereken karakter sayısı 25 karaktermiş buda yukardaki soruma cvp olmuş oldu :cherry: tamam motopirate anlamamış bulunmaktayım artık :rendeer:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hosgeldin arkadasim, insallah kısa zamanda motoruna kavusursun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin....Kalıcı ve katılımcı olursun umarım.....:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar