Pit bike

Türkiye'de satılanlar var zaten ve onlarında sıfırlarında ruhsat çıkmaz diye ibare var. Motosikletin üzerinde ruhsat çıkabilmesi için gerekli olan donanım yok. Far, sinyal, korna, plakalık gibi. Bu sebeple çıkartamazsın. Sarı sayfadan Apache markasının 0 ilanlarına bak. Anlarsın ne demek istediğimi.

https://m.alibaba.com/product/60680491901/2-Stroke-pit-bike-125cc-road.html?spm=a2706.8841146.1998817009.1.5e4b1241JDppvR

Şunu sipariş etsek türkiyede ruhsat çıkartabilir miyiz ?

120kg ye kadar taşıdığı 80km hiz yapabildiği söyleniyor 125cc benzinli. Söylediklerinin %70 i doğru çıksın bana yeter.

Alibaba toptancılar içindir. Orda dikkat ederseniz minimum order 10 adet diyor. Motosiklet ithalatçısı değilsen getiremezsin. Ayrıntıları boşver olmaz o iş.

Motosiklet değilde kamera ithalatçısıyım. 1 adet almada ve türkiyeye sokmada problem yok bi şekilde halledilir burası türkiye.
Lakin plaka ayna lamba vs taksak burada. Ruhsat çıkarabilmek için ne gibi belgeler ve şartlar isterler onu merak ediyorum.

Motosiklet değilde kamera ithalatçısıyım. 1 adet almada ve türkiyeye sokmada problem yok bi şekilde halledilir burası türkiye.
Lakin plaka ayna lamba vs taksak burada. Ruhsat çıkarabilmek için ne gibi belgeler ve şartlar isterler onu merak ediyorum.

Astarı yüzünden pahalıya malolur emin olabilirsin. Biz de ithalat yapıyoruz. Hele bunlar TSElik ürünler gümrükçüyü ve firmayı meletirler. teknik dosya CE belgesi testi şusu busu derken bir dünya masraf çıkar. Tüm bu ithalat mevzuunu kurallara uygun yapıp ÖTV sini KDV sini ödeyip malı alabilirsen elbette ruhsat çıkarmak mümkün.

Takman yetmiyor, zaten takmakta ne var. Satıcı firmanın sunduğu uygunluk belgesinde olması gerekiyor. Ya da hadi sen burada tak. Sonra gidip onları makine mühendisleri odasında projelendirip uygunluk belgesi alman gerekiyor. Tam prosedür bu değil ama buna benzer bir şey.

işte o iş pek öyle olmuyor :)

ithalat yapabilmen için önce gidip motosiklet ile ilgili ithalat evrakını çıkartabilmen gerekiyor motorlu taşıtlara girdiği için
önce buna para bağlıyorsun ( ama buna vereceğin para ile herhalde bi 10 tane alırsın bundan )

gibi gibi durumlar var

Şerefsiz şekli çok hoşmuş ama biri si ithal etse ucuz olsa alırım 500-600$ kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar