pistonla ilgili

arkadaşlar, bende motosiklet net formun yeni üyesiyim.sym joyride 200 ü çok iyi bilen arkadaşlara sormak istedigim soru şudur.joyride 200 im yag eksiltiginden yagı eksik katmışım oldugumdan dolayı motor kitledi.orjinal pistonu yerine eşdeger piston orjinal silindir yatagı çok genişlediginden pistona uygun gomlek yapıldı ama perfonmasında düklük hisettim yapan usta piston yatagına alışınca eski perfonmasına ulaşır dedi .yardımcı olursanız sevinirim herkesin bayramını kutlarım saygılarımla.:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mesaj ekleme zamanı: 06:53 AM

[/COLOR]Motordan eski performansını bekleme

Son düzenleme:
Motor açılınca büyük ihtimal eski performansına kavuşur arkadaşım..

zaman içinde eski haline kavuşur yeni rodaj süresi geçiricen bu süre zarfında biraz benzinede yağ ilave edersen bence iyi olur ama çok az bunu tamircine ustana sor o tarif eder

arkadaşlar sym joyride 200 lük motorumun bujisi yaglanıyor degiştiriyorum belirli kilometre gittigimde tekrar stop ediyor tekrar buji degiştiriyorum.fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Eski silindire uygun gömlek yapıldıysa,yani hala eski piston varsa sonuç saglıklı olmayacaktır.Eski segman yeni yivleri kendi çapına uydurmakta geç kalacak yağ yakma veya performans düşüklügü olarak size geri dönecek bence.

arkadaşlar sym motorumun silindir piston egzentirik zinciri yag pompası benzin pombası motor aksamıyla ne varsa orjinal takıldı ama buji yaglanıyor anlam veremedim.

Buji yağlanıyor mu yoksa ıslak mı kalıyor.Motor yeni diye hiç basmıyorsan randumansız yanmadan dolayı kurum oluşabilir.Buji dandik olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar