Piston Sübab İşçilik

opulmus elin davazi olmaz evine alet setini al tamirciye goturme piston tamir olmaz sana ne dedi bilmemde baska motordan silindir alacak kafadan kesecek kesin piston sentede sifir kalsin diye yoksa o piston tamir gormez 400 iyi yaptir olucu olma cok .
motoru yagsizmi kunlandin sen o kavrulmus oyle seviye i kontrol ediyomuydun. cok genlestirirsen egzoz subapini bide ayar dusukse yuksekte gaz verip kizlara selam.verdiysen cicuuuuv diye gidersin tamirciye

şanzıman da sıkıntı yokmuş arkadaşlar, işçilik 200 tl. eksik alet edevatı alıp kendim de toplayabilirdim heralde o paraya

Son düzenleme:
Millet servisçi olmuş arkadaş.
Git dışarda bi tamirciye yarı parasına yaptır.

Son durum nedir?

Servismi yaptı , ne oldu masraf siz yapabildinizmi.

Servis yaptı. Motor komple açılmış, alt motora giden parçalar alınmış, dişlide hiç bir sıkıntı yok, piston sibob alıştırması vs. 120tl'ye tornacı halletmiş.
Servisim akünün ömrünü kontrol ettirip değiştirmiş 80tl'ye ve temizleme vs. ufak tefek işler. 450tl toplam da sadece işçilik 200tl
Bi ara gidip akünün ve yapılan işin faturasını alacam, bir daha da uğramam o servise.

Fiyat normal bence az gibi de.Sökülüp krank kasası komple kontrol edilip temizlenip contalar değiştirilip tekrae toplanması gerekir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Millet servisçi olmuş arkadaş.
Git dışarda bi tamirciye yarı parasına yaptır.

Servisler özel eğitim alıyorlar dimi :)

benim de derbi etx 150 bire bir aynı sorun başıma geldi yolda giderken pat diye bir ses ve piston silindir sibob un biri kırık üst kapak taşlanması lazım buradan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine maltepede bir ustaya götürdüm 3 saat sonra aradı beni parçalamış motoru bana uymadı fiyat sinirlendim aldım garaja koydum şimdi bana piston silindir sübab ve yağ pompası kapağı lazım arkadaşlar mondial motoran filan uymaz diye almıyorum bi yardımcı olursanız çok çok memnun olucam lakin motor 1 aydır parçalanmış halde duruyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar