Piston sekman vaziyetleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mrb arkadaşlar çançinçon motorum dandik kros kanuni piston sekman dağıttı tekirdağ yolunda :) :queen: şimdi tekirdağdayım mahsur kaldım bi kamyoncu abi yardımcı oldu attık kasasına tekirdağa kadar getirdik burdada sağolsun faruk yardımcı oldu sağlam bi ustaya götürdük ama adam işe doymuş zar zor ikna ettim çançinçon motorllarla uğraşmıyomuş... neyse istanbula dönüyorum otobüsle tekrar tekirdağa gelip hafta içi motoru alıcam.. :( bana geçmi,ş olsun Allah kimseye vermesin :) bide dandik kross deyince kızıyosunuz:queen:

Arkadaşım hangi ustaya götürdün? Bu arada geçmiş olsun

sanayinin içinde en uçta uysal motor diye bir yer suzukinin yetkili servisi

GKN

piston segman çinlide olsa ha diyince bozulmaz
ne oldu hararetmi, yağsızlıkmı??

geçmiş olsun... bi de uzun yolda başına gelmiş olması iyice bi rezillik. neyse kısa zamanda toplanır inşallah ne diyeyim...

yaavv Semihim yollarda sürünenim, geçmiş olsuuuuunnn.
Sana en sonunda ben alacam bir motur yaavv:pale:
Yav bir genç bu kadar mı gezmeyi sever de bööle bir motorla başına gelmeyen kalmaz mı yaa:)

Piston-Segman dağıtmış dedin ama, sorun ne aslında, yağsız kalsa yataklarda giderdi, motor şişip kilitledi mi? Soğuyunca yürümedi mi?? Sorun ne acaba tam olarak.
Tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Çok geçmiş olsun ya.
Belki de yag kaçımıştırda sen farketmemişindir.Çinlilerde çok görülen bişey yağ kaçırma :S

valla abiler yağsızlıktan değil bi kere o kesin yola çıkmadan 3gün önce yağ değişimi yaptım ... hararetten dolayı motor kilitledii stop etti ardından biraz bekledim çalıştı ...servis alanına kadar gittim durdurdum iyice dinlensin yola çıkayım diye ... su içtim çay çorba sigara.... basstım çalışmadı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar