Piston değişmesi

Öncelikle iyi günler Burdan tecrübeli abilerime soru sormak istiyorum hyosung gt250r almayı düşünüyorum piston değişmiş denildi piston neden değişir ?,yakıtla ateşlemeyle alakası nedir ilerde sorun çıkarır mı bana

hyosunglar 2015'te falan kaldı. pek bulaşma bence. ikinci bir benelli vakası olacak bu motorlar çünkü.

Öncelikle Hyosung’a bulaşma diyenlere kulak asma. Hyosung’lar kaliteli, güzel motorlar. Sadece dikkatli olman gerek ikinci elinde.

O motora bulaşmazdım. Hatta komple gt250r a bulaşmazdım. Sahipleri biraz hor kullanıyor.

Piston değişen motora gelirsek, kaç kmde değişti, neden değişti, nerde değiştirildi? Bu sorular önemli ama o motora bulaşma bence. V2 sapasağlam motoru 80-90 binden önce piston değiştirmek kolay değil.

Öncelikle Hyosung’a bulaşma diyenlere kulak asma. Hyosung’lar kaliteli, güzel motorlar. Sadece dikkatli olman gerek ikinci elinde.

O motora bulaşmazdım. Hatta komple gt250r a bulaşmazdım. Sahipleri biraz hor kullanıyor.

Piston değişen motora gelirsek, kaç kmde değişti, neden değişti, nerde değiştirildi? Bu sorular önemli ama o motora bulaşma bence. V2 sapasağlam motoru 80-90 binden önce piston değiştirmek kolay değil.

Özeti: Hyosunga bulaşma. :p

Pistonlar ucuz 30-40 dolar civarıydı en son.
Zaten açılmayan değişmeyen motor yok ki nerden bileceksin
Benim motosikletimin hasar kaydı yok, ama motoru 10 kez açıldı üst kapak yağlama kesti vs, 50 kere kaza yaptık yan yattı olduğu yerde düştü vs.
Yani ben mesela motor alcak olsam hasar kaydına asla bakmam , öyle aklıma geldi söylim dedim :D

Güvenebiliyosan motora al bence, ama yapan usta usta değilse koşarak uzaklaş. Avcılarda servisi var ona göster hyosungun.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Aha piston düşmüş kaçın.;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar