Pist Şampiyoanası 4.ayak yarışlarına kimler geliyor?

bütün gazci tayfasi oradaydi,
ben saat 11.00gibi oradaydim fakat aşiri sıcak ve güneş yanıkları sebebiyle 14.15 civarı
1000cc.de A-kategorisi yarışi henüz bitmeden oradan ayrıldım.
işte birkaç foto ile durumu özetleyeyim......

Fotoları bekliyorum Lütfi :) Benim kız güzel yakaladı ama senin kareyi.Tam kafanın içinden ss geçiyo :thumleft:

Fotoları bekliyorum Lütfi :) Benim kız güzel yakaladı ama senin kareyi.Tam kafanın içinden ss geçiyo :thumleft:

Aynen kardeşim,o kadar iyi ki sanki motor bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor:D Özelden mail adresini at istersen,yollayayım.

@jeanstar Gazcı tayfa oradaydı bir de pistte gazını alamayıp tulumları,yarış grenajlı motorlarıyla soluğu temde alan tayfa vardı:D Fotolarınız idare eder:D Ben tüm günü fotoğraflara ayırdım,Zippo's bilir,gizli ve süpriz bir projem var yakında yayınlayacağım çok fotoğraf çektim(fotoğrafçı arkadaş gelmeyince iş başa düştü:D) onlar elden geçecek daha.Sağolsun Ekrem ve kız arkadaşı(sanırım adını sormadım:D,isim özürlüyüm,sorup unutmuşta olabilirim) ben fotoğraf çekeceğim diye sıcakta baya nasiplerini aldılar.Bugün orada hava tahmin edildiği kadar sıcak değildi,sadece 2.5kg vermişim:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

@Zippo's Yalnız o kadar yarışın bitmesini bekledim,1.yi çekeyim diye tam o sırada kendi fotoğrafımı çektiriyordum adamda arkamda 1.liği kutluyor:D O pozu kaçırdığıma üzüldüm:D

Aynen kardeşim,o kadar iyi ki sanki motor bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor:D Özelden mail adresini at istersen,yollayayım.

@jeanstar Gazcı tayfa oradaydı bir de pistte gazını alamayıp tulumları,yarış grenajlı motorlarıyla soluğu temde alan tayfa vardı:D Fotolarınız idare eder:D Ben tüm günü fotoğraflara ayırdım,Zippo's bilir,gizli ve süpriz bir projem var yakında yayınlayacağım çok fotoğraf çektim(fotoğrafçı arkadaş gelmeyince iş başa düştü:D) onlar elden geçecek daha.Sağolsun Ekrem ve kız arkadaşı(sanırım adını sormadım:D,isim özürlüyüm,sorup unutmuşta olabilirim) ben fotoğraf çekeceğim diye sıcakta baya nasiplerini aldılar.Bugün orada hava tahmin edildiği kadar sıcak değildi,sadece 2.5kg vermişim:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

@Zippo's Yalnız o kadar yarışın bitmesini bekledim,1.yi çekeyim diye tam o sırada kendi fotoğrafımı çektiriyordum adamda arkamda 1.liği kutluyor:D O pozu kaçırdığıma üzüldüm:D

Estafurullah olur mu öyle şey,o zaten çok meraklı sslere.Bakma işte çok isteyerek geldide sıcağa dayanamadı.Bana kalsa ben biraz daha kalırdım.Hava beklendiği kadar sıcak değildi ama yinede bunaltıyo insanı ya.Atıyorum maili dostum sağolasın

İstanbul parka giderken,sizin profil resmindeki motordan gördüm,sahilde.Ama kadıköy yönüne gidiyordu bir de kask t-shirt modasına uyulmuştu:D

gordugun yamaha fjr 1300A model motosiklet dogrudur.
fakat sicak hava ve gunese ragmen daima full korumali dolasan da benim

not......sabiha gokcen/akfirat/istanbulpark yolayriminda ve cevresinde givi arka topcasenin
kirmizi reflektor cami ucmus maalesef......goren duyan bilen arkadaslar insaniyet namina bildirsinler lutfennn ;-)

Son düzenleme:
ramazandan sonra 5.ayağa veya 6.ayağa giderim eyer istanbulda yapılırsa

İstanbul Parkta yarış organize ederek büyük iş yaptılar, ancak bu işin seyirci olmadan olmayacağını anlamaları lazım... Boş tribünleri görmek üzücü.

İstanbul Parkta yarış organize ederek büyük iş yaptılar, ancak bu işin seyirci olmadan olmayacağını anlamaları lazım... Boş tribünleri görmek üzücü.

Biraz tanıtımı yapılsa,sayı çok daha fazla olur,halkın beleşe eğilimi yüksek sonuçta:D Ama biz bile ne zaman nerede yapılacak zor öğreniyoruz.Ayrıca tribünler kapalı saçma sapan bir terastan izleniyor yarış,açık olsa da zaten kişi sayısı çok az.Merak edene:http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=470

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

1000cc a 1.sinin en iyi tur zamanıyla 125cc nin en iyi tur zamanı arasında sadece 9sn olması motorumu satmamam için sebep aramada kolaylık sağlıyor:D Ama bazen otbanın,şehirlerarası yollarının pist gibi virajlı olmaması bu farkı saatlere çıkarabiliyor:D

[/URL]

1000cc a 1.sinin en iyi tur zamanıyla 125cc nin en iyi tur zamanı arasında sadece 9sn olması motorumu satmamam için sebep aramada kolaylık sağlıyor:D Ama bazen otobanın,şehirlerarası yollarının pist gibi virajlı olmaması bu farkı saatlere çıkarabiliyor:D

evet haklisin 125cc.ler bile iyi tur zamanları cikarttılar ama sunu da iyi değerlendirmek lazim,
o 125cc. makinalar start-finish düzlüğünde 140km/h civarı belki de +10 fazlasını sıkınca gittiler yani,
bu da o seviye motosikletlere göre muazzam bir sürat ortalaması ortaya koydu......

evet haklisin 125cc.ler bile iyi tur zamanları cikarttılar ama sunu da iyi değerlendirmek lazim,
o 125cc. makinalar start-finish düzlüğünde 140km/h civarı belki de +10 fazlasını sıkınca gittiler yani,
bu da o seviye motosikletlere göre muazzam bir sürat ortalaması ortaya koydu......

Evet bizim normal 125cc motorlar 13 hp iken onlar45-50 hp civarına çıkartılıyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar