Pist için motosiklet önerisi

*Kawasaki Ninja
*Szuki Hayabusa
*S1000RR

Bir arkadaşım size sormamı istedi, biliyor bu forumda olduğumu ama üyelik aktivasyonu uzun surduğu icin üye olmaya uşeniyormuş, velhasıl hangi motoru pistte kullanmalı ?

Salihciler ve hırbonenciler konuyu baltalamasın lütfen.

Motosikleti
Ns200 15"
Pist motosikleti için hepsi olur ama Hayabusa çok ağır kaçar o ne kadar super sport olsada benim gözümde sport touring havası var, pist için Kawasaki veya Bmw daha iyi olur özellikle hafifliği ve Hayabusaya nazaran daha kısa olmaları viraj kabileyetini daha çok arttırır, ama daha çok vites değişeyim eğleniyim havası varsa 600cc ler bu konuda çok daha iyi olucaktır.

Motosikleti
Yok
Pist motosikleti için hepsi olur ama Hayabusa çok ağır kaçar o ne kadar super sport olsada benim gözümde sport touring havası var, pist için Kawasaki veya Bmw daha iyi olur özellikle hafifliği ve Hayabusaya nazaran daha kısa olmaları viraj kabileyetini daha çok arttırır, ama daha çok vites değişeyim eğleniyim havası varsa 600cc ler bu konuda çok daha iyi olucaktır.

Konuyu ciddiye alip yazmissiniz, ilginc :)

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Bunlar yaramaz. Küba rx9 ile hepsini tokatlarsın.

Bu ne biçim forum ya gerçekten üye olduğum güne lanet olsun, iki senede öğrendiğim şey sıfır. Yetmişinci kez açılan hangi kask - R25 mi deler ninja mi konuları ve tabii ki troller. Ne halt yemeye hala giriyorum onu çözemedim işte.

Motosikleti
Yok

Bu ne biçim forum ya gerçekten üye olduğum güne lanet olsun, iki senede öğrendiğim şey sıfır. Yetmişinci kez açılan hangi kask - R25 mi deler ninja mi konuları ve tabii ki troller. Ne halt yemeye hala giriyorum onu çözemedim işte.

Zincir yaglama, hangi yagi secmeliyim konularini unutmussunuz. Haa eskiden bir de ABS konulari vardi, neyse ki onlar azalarak bittiler.

Yaş ortalaması düştükçe seviye de düşüyor. Kimseyi de tenzih etmiyorum isteyen alınsın. Motosiklet gruplarında da aynı olay. Muhabbet ediyoruz mis gibi sonra 2 tane genç gelip içine ediyor. R25 de r25. Dünyada başka motor yok sanki.

Moderatör

Bizlik bir durum yok, ülkenin geneli böyle.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
*Kawasaki Ninja
*Szuki Hayabusa
*S1000RR

Bir arkadaşım size sormamı istedi, biliyor bu forumda olduğumu ama üyelik aktivasyonu uzun surduğu icin üye olmaya uşeniyormuş, velhasıl hangi motoru pistte kullanmalı ?

Salihciler ve hırbonenciler konuyu baltalamasın lütfen.

Pist motorları konusunda bilgim yok hocam. Sana yardımcı olamayacağım. Fakat, bu konuda bilgili bir arkadaşım var. Sana o cevap yazacaktı. Fakat foruma üye değil. Üyelik aktivasyonu uzun surduğu icin üye olmaya uşeniyormuş, velhasıl cevabını benim iletmemi istedi. Şu aşağıdaki motoru tavsiye etti. "Sele dizaynına takılmasın" diyor. Hafif olması gerektiği için o şekildeymiş. Yalnız "çukura falan girerse sorumluluk kabul etmem" diyor. :sunny:
a29af9924760832a7a15339d7afd6185.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamı trollün kralı sensin, yürü be diye gazlarsanız, o da kendisine rol biçer komik olmam gerek diye :)

O yuzden cevap veriyorum..

Portakallı kek en hafifi bence..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada Hırbonen "Harkonnen" olarak yeniden aramızda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar