Pist Günü - Track Day - " Yamaha MT 09 " 08.05.2016

Yine bir pist gününden herkese merhaba :)
bu seferki pist günü biraz daha eğlenceli geçti biraz daha tempoluyduk :)

iyi seyirler..

Çok güzel,zevkli ve güvenli bir etkinlik olmuş.Aynaların olmaması'nı anlayamadım!

Trafikteki videolarınız daha güzel tempo falan göremedim :rendeer:

Çok güzel,zevkli ve güvenli bir etkinlik olmuş.Aynaların olmaması'nı anlayamadım!

aynaya bakıpta arkadan geleni görüp dikkatin dağılmaması için ya sökülüyor yada bantlanıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Trafikteki videolarınız daha güzel tempo falan göremedim :rendeer:

işt epist sokağa benzemiyor maalesefki :) pist ortamına girdikçe alışılıyor tek seferde max tempo olmuyor maalesef :/

Mt serisi ile o pistte action olmaz tabiki normaldir.

Bu arada giriş çıkış saat süre tur nedir ne kadardır ?

Mt serisi ile o pistte action olmaz tabiki normaldir.

Bu arada giriş çıkış saat süre tur nedir ne kadardır ?

R25 ile giren arkadaş orgazm olmuş bi şekilde pistten çıkıyor ?
siz 09 ile action olmaz kanısına nasıl vardınız gerçekten anlamadım :)

pistte motosikletin hiç bir önemi yok...ilk seans videosunu izlerseniz..cbr 1000rr,vfr1200 ve bir kaç motosikleti sağından atıp solundan geçiyorum..pist işi tamamiyle bilek ve tecrübedir..

2 seans 300 tl

Güzel videolar devami gelir inşallah,birşey sorucam virajdan önce daha erken yavaşlayip viraja girmeden önce o egzoz sesiyle beraber girsen daha zevkli olmazmi,benim izlerken yapasim geldi şahsen.Viraj baslangici egzos sesi yok,kulaklikla izledim birde..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

Yani viraj öncesi gazı daha erken kullanmayı kastettim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrikler caddede gazlamaktansa pist en iyisi.

Eski bir yarışçı olarak eleştiri getireceğim konu; biraz tempoluyuz deyişinize :queen: tempolu haliniz bu ise eğer. Düzlüğün yarısında neredeyse frenlere abanmaya başlıyorsun. Gereksiz hızlanmaya çalışıp gereksiz erken frenaja giriyorsun, sadece iyi kontrol edilen bir gaz ile gitsen eminim daha iyi tur zamanı yaparsın, teknik baştan aşağı yanlış çünkü.
Bir de motosiklet viraj almış, sen farkında değilsin halen motosikleti yatırmaya uğraşıyorsun :king:
Eleştireceğim konular bunlar.

Tebrikler caddede gazlamaktansa pist en iyisi.

Eski bir yarışçı olarak eleştiri getireceğim konu; biraz tempoluyuz deyişinize :queen: tempolu haliniz bu ise eğer. Düzlüğün yarısında neredeyse frenlere abanmaya başlıyorsun. Gereksiz hızlanmaya çalışıp gereksiz erken frenaja giriyorsun, sadece iyi kontrol edilen bir gaz ile gitsen eminim daha iyi tur zamanı yaparsın, teknik baştan aşağı yanlış çünkü.
Bir de motosiklet viraj almış, sen farkında değilsin halen motosikleti yatırmaya uğraşıyorsun :king:
Eleştireceğim konular bunlar.

2.kez piste girişim... :) siz daha iyi bilirsiniz hemen olmıyacağını :D ufak ufak kendimiz geliştiriyorum burda yazılan dışarda görüştüklerimi anlatılanları ola bildiğince dikkate alıyorum :)

Emirhan bey sürüşünüz berbat ötesi, lütfen motoru satıp dolmuşla gezin. Böyle rezalet görmedim.

Ahahah... iyi eğlenmişsin takılma bunlara. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar