- Konu Yazar
Herkese iyi aksamlar. Bugun size yazin nasil bi hata yaptigimi soyleyecegim. Ben yazin dominosta calistim vs. Para biriktirdim yaklasik 700 tl kadar. Motor almak icin, simdi 700 tlye motor alinirmi demeyin ustunu annemle babam ekleyeceklerdi. Sonra en yakin arkadasim dostum kardesim bir kaza yapti, ve babamla beraber gittim hastaneye. Arkadasimi sedyede oyle gorunce beynimden kaynar sular bosaldi. Annemler karsiydilar motor almama ama bi kere soz vermislerdi tamam alalim diye. Zaten A2 ehliyetimi alali bi 9 ay filen oluyodu ozmn. B sinifi ehliyetimi almam icin 18 imi bitirmem gerekiyordu ve 2 ay vardi. Babam arkadasimi oyle gorunce bana bisi demedi. Bir hafta sonra oglum gel sana B sinifi ehliyetini alalim istedigin zaman arabayi alirsin kullanirsin, bosver motoru dedi. Banada cazip geldi ne yalan soyliyim simdi.tamam dedim bende ve bu benim icin nerden baksan bi 4,5 ay beklemeyi ifade ediyordu. Ve ben motor almayip B sinifi ehliyetimi bekledim. Sonunda A2 ehliyetime B sinifini da eklettim. Sonuc babam arabayi vermiyor. Neden boyle yapiyor bilmiyorum. Bana dedigi memlekete giderken kulaanirsin filen diyor sehir icin de alamassin diyor. Halbuki bana neler diyen babam simdi niye boyle yan ciziyor. Yemin ediyorum ehliyet aldigima sevinemiyorum hevesimi bi alamadim. Bugun de arabayi yikamaya goturuyummi diye izin istedim verdi saolsun. Tazikli su 1 tl ye calisir bilirsiniz, onla yikiyorum arabayi gittigim yerde sira vardi, daha sira bana gelmeden babam ariyo hadi nerde kaldin diye. Sıkıldım ya resmen keske motor alsaydim. Ama babam niye boyle yapiyor, daha once boyle bir sorun yasayan var mi? Icimi doktum cok tesekkur ederim dinleyene, cevap verene..