Pirelli Rosso Sport vs Mitas Sport Force+ vs Bridgestone S22 Battlax

İyi günler abiler ablalar bajaj n250 modelini kullanıyorum ve lastik değiştirmeyi düşünüyorum.
Başlıkta belirttiğim lastikler arasında bir seçim yapacak olsanız hangisini önerirsiniz ?
Fazla agresif kullanmıyorum motor kullanmaya yeni başladım sadece bana güvende hissettirsin, frende sorun yaşatmasın. Artı ve eksilerini belirtirseniz teşekkür ederim. Şimdiden teşekkür ederim.

Mitas Sport Force Takım : 7200 TL

Pirelli Diablo Rosso Sport Takım : 8000 TL

Bridgestone S22 Battlax Takım : 8200 TL

İyi günler abiler ablalar bajaj n250 modelini kullanıyorum ve lastik değiştirmeyi düşünüyorum.
Başlıkta belirttiğim lastikler arasında bir seçim yapacak olsanız hangisini önerirsiniz ?
Fazla agresif kullanmıyorum motor kullanmaya yeni başladım sadece bana güvende hissettirsin, frende sorun yaşatmasın. Artı ve eksilerini belirtirseniz teşekkür ederim. Şimdiden teşekkür ederim.

Mitas Sport Force Takım : 7200 TL

Pirelli Diablo Rosso Sport Takım : 8000 TL

Bridgestone S22 Battlax Takım : 8200 TL

S22 yapıştır geç. Fiyatlar yakın madem, en iyisini al.

Motosikleti
DUKE 250
mitas ve anlas son zamanlarda çok övülüyor,
ama pirelli bridgestone ile aralarında 1000 tl fark olduktan sonra hiç yeni macera aramaya gerek yok gibi görünüyor.

rosso neden o kadar ucuzmuş yada s22 neden o kadar pahalı anlamadım.şimdi şöyle her ebatta o lastikler o kalitede olmuyor.yani mt9 a takılan s22 ile pulsara takılan s22 aynı değil.onu bir araştırın bence ona göre seçim yapın.gerçi araştırsanızda seçenekler bunlar zaten michelinde bakabilirsiniz ama bu 2 lastikten hangisi daha yeni üretimse ona daha yakınım ben.s22 mt9 da vardı benim çok memnundum baya baya iyidi eskise lastik arasam gider s22 alırım yine

Peki benim motorumun stok jant ebatı 100/80-17 ben s22 110/70-17 taksam sorun olur mu

servise danusman gerek.sport lastikde ölcüler 140 70 17den baslıyor.
one 110 70 arkaya 140 70 takman gerekcek.
s22 test birincisi.mitas sporttan farkı daha sessiz konforlu ve duzde stabil olması.ayrıca zigzaklarda daha yumusak direnci dusuk.ikisininde yol tuutusu birbirine yakın.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
aynı soruyu şuan ben de soruyorum yavaş yavaş agresif kullanmaya başladım stok lastiğin kaydığını hissediyorum ama aynı zamanda uzun yol için de düşünüyorum kafam karışık s22lere fazladan 3bin vermeye değer mi

Neyin 3 fazlası? S22 ile Mitas SF+'ın performansı açısından yolda bir fark göremezsin muhtemelen. Ancak S22 ciddi şekilde daha uzun gidecektir.
Lakin şimdi çok iyi hatırlayamadım, S22'de çözülmüş müydü yoksa S22'de acıcık geç ısınan familyadan mıydı? Öyle idiyse Mitas'tan geç ısınacaktır, Mitas silgi gibi olduğu için hemen ısınıyor. S23'te hallettiklerini biliyorum da S22'de de halledilmiş miydi emin olamadım, ama halletme dediysem de zaten büyük bir sorun falan değildi bu. Rakibi olan Pirelli ve Metzeler'lere göre daha geç ısınma diyelim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Neyin 3 fazlası? S22 ile Mitas SF+'ın performansı açısından yolda bir fark göremezsin muhtemelen. Ancak S22 ciddi şekilde daha uzun gidecektir.
Lakin şimdi çok iyi hatırlayamadım, S22'de çözülmüş müydü yoksa S22'de acıcık geç ısınan familyadan mıydı? Öyle idiyse Mitas'tan geç ısınacaktır, Mitas silgi gibi olduğu için hemen ısınıyor. S23'te hallettiklerini biliyorum da S22'de de halledilmiş miydi emin olamadım, ama halletme dediysem de zaten büyük bir sorun falan değildi bu. Rakibi olan Pirelli ve Metzeler'lere göre daha geç ısınma diyelim.
kullanıcılarından duyalım ben hala acemi sayılırım hızlı ısınması biraz önemli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar