Pirelli Angel City Tavsiye Edermisiniz?

Şuan ki motorum duke 390 üstünde metzeler var ön de sıkıntı yokta arka lastik birazcık sıkıntı gibi hiç tutmuyor eski motorumda sport force plus kullandım baya memnundum ama dikkatimi pirelli angel city çekti kullanan varmı tutuşu vs nasıl biraz agrasif kullanıma sahibim genelde boş zamanlarımda teker falanda yapan biriyim o yüzden üzecek bir lastik mi değil mi merak ettim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kullanmadim bilmiyorum.300 ccye kadar olan motosikletler icin sport touring lastik.islak kuru performansi iyi,uzun omurlu.angel gt nin kucugu.
4bine mitas zport force,5bine bridetone s22,alti bine diablo rosso 3 vr

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
uzun ömürlü, geç ısınıyor, yol tutuşu ortalama. imkanınınız varsa metzeller bakın derim.

Xpulse 200t Pirelli Angel City ile geliyor.
Geçen kış ve yaz tecrübe ettim.
Ürküttüğü için ekimde winter grip 2 ile değiştirdim.

Marka Pirelli olsada lastik nylon.

Kışın ürkütüyor.
Yazın çok sıcak asfaltta kullanılacaksa eh işte.

Arka lastik yazda olsa, çok çabuk kızaklamaya sebep oluyor.

Duke 390 için, hele tekerde yapılacaksa nylon olmayan bir lastik seçimi yapmak gerek diye düşünüyorum.

uzun ömürlü, geç ısınıyor, yol tutuşu ortalama. imkanınınız varsa metzeller bakın derim.

Gökhan hoca (Yusuf Gökhan Eren) Metzelerden hiç memnun kalmadı. Dudak yapmış çok hızlı. Metzeler alacaksanız havasını sık sık kontrol edin ve 1-2 psi fazla hava basın. Deforme oluyor lastik.

Xpulse 200t Pirelli Angel City ile geliyor.
Geçen kış ve yaz tecrübe ettim.
Ürküttüğü için ekimde winter grip 2 ile değiştirdim.

Marka Pirelli olsada lastik nylon.

Kışın ürkütüyor.
Yazın çok sıcak asfaltta kullanılacaksa eh işte.

Arka lastik yazda olsa, çok çabuk kızaklamaya sebep oluyor.

Duke 390 için, hele tekerde yapılacaksa nylon olmayan bir lastik seçimi yapmak gerek diye düşünüyorum.

Pirelli diye güvenip almayı düşündüm ama dediğiniz gibi ise hiçbir işime yaramaz teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Çok pahalı lanetler sport force plus yada viento sport alıcam sanırım

Motosikleti
CF MOTO 250SR
Hocam nylon olduğunu nerden çıkardınız sitesinde silica içerikli compound yazıyor. Ayrınca su kanalları çok derin henüz ıslağa denk gelmedim ancak özellikle yazmışlar bunu.

Benim motor için konuşuyorum artık ABS devreye girmiyor hiç. Tutuyor lastik. Eski lastikte sürekli abs girerdi.

Bazı markalar bazı Ülker’e iklimine göre farklı muhteviyat içerikte lastik yollaya biliyor Hindistan tropikal muson iklimi var malum onlarda asfalt durumuda çok iyi değil sanırım nylon lastik ondan tercih ediyorlar ki yanlışım yoksa bajaj ında bu tip bir açıklaması vardı ..

Pirelli angel city bias ply karkasa sahip bir lastik. Ağır ve sağlam bir lastik. Spor sürüşe pek uygun değil. Commuter olarak kullanıyorsanız mantıklı ama agresif sürüşü yarım bıraktırabilir. Radial karkaslı modelleri öneririm.

Yazın Pirelli Angel City kışları Anlas WG2 kullanıyorum. Yazları iş görür bir lastik Pirelli, agresif sürüş denemedim. Ama kuru zeminde memnun kaldım. Lakin ıslak zemin tutuşu, makro/mikro iklim değişikliklerinde güven vermiyor ki Kasım ayında devirmiştim motoru. Önerim: Eğer yaz sezonunda kullanım düşünüyorsan iş görür. Lakin Ekim, kasım gibi kışlık lastiklere geçmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar