Piranha Dıablo 3.5" Navigasyon Cihazım

Katılım
22 Tem 2010
Mesajlar
3,361
31 Ağustos Cuma gecesi navigasyonumu satın aldım. Vatana Millete Hayırlı Uğurlu Olsun :p
C.tesi sabah 06:00 Eskişehir festivali için arkadaşlarımla yola çıktım. Yanıma sadece çakmaklık şarj aletini aldım.
Eskişehir odunpazarına kadar nokta atışı beni götürdü. Gerçekten güzel ürün benim hoşuma gitti. Ekranı sandığım kadar küçük gelmiyor.
Bi aksiliktir ki dönerken çakmak şarj aleti bozuldu. Dönüş yolunda kullanamadım. Bu arada fm radyo 1 numara frekanslar tutmuyor. Navigasyonu hiç duymak nasip olmadı. :(
Cihazı alır almaz ilk günü, ilk işim yedek almak oldu. Sizde alırsanız kesinlikle yapın. Hem navigasyon içindeki yazılımı kopyalayın. Hemde programı ile yedek alın.
Tabii onun haricinde sorun yok ya hemen kendime sorun yaratmam gerekiyordu. O ne işe yarıyor bu ne işe yarıyor. Fabrika ayarı reset nedir. GPS reset nedir derken.
GPS çalışmamaya başladı. Üstüne üstlük alakasız yerleri de yoklamaya başladım. Sonra USB belleğe format atar gibi format attım. Yedek geri yükleriz diye :pl:
Babayı yüklersin. Navigasyonun içi boş olduğundan program tanımıyor. Geri yükleme yapamıyorum. Hemen arkadaşın yanına gittim. Diablonun aynısından çıkar dedim.
Diğer diablonun içindeki yazılımı kendi diabloma kopyaladım. Ama program uyuşmazlığı çıktı. Sanırım kodları hep farklı. DEmokraside çare tükenmez. Hemen PC ye taktım.
Diğer diablonun programı yüzünden yazılım cihazımı tanıdı. Hemen yedeği geri yükledim. Güncellemelerimi tamamladım. Şuan Sağlıklı bir şekilde çalışmaktadır :cat:
Darısı ihtiyaç sahibi olan arkadaşlarımın başına








Ayrıntılı inceleme için şu abimiz yememiş içmemiş paylaşmış. ordan takip etmenizi öneririm.
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?t=4604
 
Katılım
25 May 2009
Mesajlar
798
sağolasın izlenimlerini yazarmısın, memnunmusun kaça aldın
çalınmaya karşı park ettiğin de yanına mı alıyorsun söküp takma pratikmi
 
Katılım
14 Eki 2005
Mesajlar
1,410
Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Kulaklıktan navigasyonu duymaman aslında iyi olmuş duyacağın ses cazur cuzurdan başka bir şey olmayacaktı %90. Bende kullandım Diablo çok memnun kaldım kulaklığıda bir kere denedim bir işe yaramıyor diye bir daha kullanmadım. Şarj konusunda çakmaklığa veya direk aküye bağlamasanda kendi full şarjıyla 5 saat kullanılabiliyor. Resimlerde 0:18 yazan yere dokunursan orada başka seçenekleride görebilirsin örneğin gideceğin yer 50 km. ise yol aldıkça kaç kilometre kaldığını gösterir.
 
Kocaeli İl Temsilcisi
Katılım
29 Mar 2011
Mesajlar
4,134
kulaklığının mantığı blototh olmadığı için radyo frekansı üzerinden (transmıter) alış veriş yaptığından dolayı istanbul yada büyük şehirlerde radyo yayınlarının frekans yüksekliğinden dolayı aslında en ihtiyacınız olduğu şehir içlerinde malesef kullanamıyorsunuz bu çok büyük bir kayıp, çünki dikkatinizi hem yola hemde navıgasyondaki güzerga odaklamak zorundasınız , benim için büyük külfet :)

kulaklık şarjı 1.5 saat ya dayanıyor ya dayanmıyor ve şarj adaptörünün 220 volt fişli olması eksi puan kazandırıyor, motorumda neden şarj ederek yol alamayayım ?

güncelleme yaptığınız ve onun dilinden konuşmayı öğrendiğiniz zaman oldukça başarılı , kendisi başarılı ama yeni sistem ve adres bilgilerindeki güncelleme malesef gerçek hayatta , daha hayata geçmemiş :)

düz otobanda giderken sanki köprünün altından geçiyormuşum gibi kendini gece moduna alıyor belkide pıranha doğru algılıyor orada bir köprü var ama hala yapılacak


şarj olayını bu güne kadar hiç test etme gereği duymadım , ya hiç şarş olmuyor yada 4-5 saat gitmiyor benimkinde sıkıntı var !

bu güne kadar 5 saat şarj etmeden kulanmayı beceremedim :)


bunlar ürünü karalama operasyonu değildir :) blototh alışverişi olsaydı tadından yenmezdi ,

bir çok navıgasyonda olmayan hem araç hemde kaliteli ve sağlam motos,klet tutacağı aparatları var bu çok güzel bir artı , ama en güzel artısı dışarıdan su almıyor olması ,

bardaktan boşalırcasına yedii yağmurdan benden tam puan aldı bizimkinde tık yok yola devam :)

çıkarıp takması çok kolay , çabuk ve pratik ,

bir motosiklette olacaksa bu alet muhakkak olmalıdır .
 
Katılım
25 May 2009
Mesajlar
798
irfancığım şikayet var.com da çok şikayet var, ama bu parayada seçenek yok.
donmalardan bahsediliyor, ama sen memnun gibisin.. bu linkte de kesinlikle
almayın diyenler var. bugün ümraniyeye gittim, elim de harita da vardı maps ten
print ettiğim 45 dakika aramişımdır gideceğim yeri
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?t=4604
 
Katılım
31 Ocak 2014
Mesajlar
30
Arkadaslar bende bugun aldim ama konum olarak ist fatih i gosteriyor gps sinyali bulmaya calisiyor ama gecerli sinyal yok yardim edin lutfen

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------

Ben ankarada oturuyorum ama konum olarak istanbul u gosteriyor yardim edin lutfen gecerli konumumu bulamiyor cihaz 2009 harita yuklu
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst