Pinphone diye kaliteli İphone Çakması varmış.Kullanan, gören varmı acaba?

Uploaded with ImageShack.us

Bu PİNPHONE, Aplle İphone nın çakması.
Yazılanlara göre diğer çakmalardan farklıymış, fiyatı da çok farklı geldi bana.
Orjinalinden tek farkının İşletim sistemi olduğu söyleniyor.
Japon malı olduğunu da duydum.

Buraya yazmamın amacı kullananlar vardır diye düşünmem.

Orjinal İphone 2 BİN TL civarı.O kadar para da telefona verilmez.
Bu PİNPHONE Garantisizi 300TL, Garantilisi 470TL.
Diğer çakmlar da 100TL.

Ürünle İlgili Linkler;
http://www.yarinkapinda.com/Pinphone-4G--V1,LA_168-2.html

http://www.pinphone4g.com/?part=shop&gorev=oku&id=5&cat=2&sid=62701074

ha 470 liranı bana eft ile hayrına göndermişsin ha bu telefonu almışsın hiçbir farkı yok :) 470 lira paran varsa 2.el Samsung Galaxy Ace daha mantıklı bir karar olur

Bu tarz telefonlar artık bolca var.Mesela İphone çakması buldum birtane.175 tl.Ve çift kart,çift bluetooth,tv gibi özeliikleri de vardı.Arkadaşın birinde varmış.Aradık sorduk.1 hafta sonra başladı arızalar diyor.Arkadaşım ev telefonu gibi kullanıyor şu anda.Sürekli prizde takılı.Arada sapıtıyor telefon.Alma niyetin varsa bence boş ver hocam.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzzzzzak dur :)

Evet haklısınız.
Ama bu Pinphone, çift hatlı değil, çift hatlılar da arka kapak çıkıyor.Kapastif ekran yok.
Pinphone de Tek hat, Orjinalinde ki gibi araka kapak sökülemiyor.Sim kartı orjinalindeki gibi Yandan takılıyor.
Çift hatılılarda plastik çerçeve,Pinphone de Orjinaldeki gibi metal kasa.
Şuda kıyaslaması:http://www.youtube.com/watch?v=OUFquVpBcMA
Kullanan çıksa süper olucak.
Diğer forumlara da açmıştım bu konuyu bir kaç kullanan çıktı memnun olduklarını söylediler ama emin değilim.

arkadaşlar paranız yetiyor ise iphone alın yetmiyorsa çakma telefon ile hem paranızı sokağa atmış gibi olursunuz hemde kendinizi rezil edebilirsiniz :)

çin malı telefonmu aman kardeşim paranıza yazık.
orjinal olsun ama pek üst model olmasın başınız ağrımasın.

hocam okadar para çin malı telefona verilmez. Alırsın sonra samsung nokia gördünmü de pişman olursun

ben kullandım kesinlikle tavsiye etmniyorum paranız ziyan olur en fazla dayanacağı 3 ay 3 aydan sonra kullanılmaz hale geliyo

üstüne biraz daha ekle htc widfire al emin ol bundan daha cük memnun olursun yakından ha htc wildfire ı sevmezsen bile android işletim sistemli bir cihaz al hem canın sıkılmaz hemde paran boşa gitmez

Ben kullanmadim fakat, bir arkadasim aynen pinphone u kullanior. Ve gercekten cok memnun telefonundan. Tek kotu yani piyasada cok fazla cakma olmasi, yani pinphone un bile cakmasini yapiyorlar. Gercek pinphone'lar okadarda kalitesiz degil gibi geliyor bana. He bu arada burda yorum yazan arkadaslar, aman kardesim cin malindan uzak dur demis, ama motorlari cin mali:cherry:

evet dikkate aldım :D Iphone görüntü olarak hoşuma gittiğinden. yoksa Nokia C6 alternatif.

Ben kullanmadim fakat, bir arkadasim aynen pinphone u kullanior. Ve gercekten cok memnun telefonundan. Tek kotu yani piyasada cok fazla cakma olmasi, yani pinphone un bile cakmasini yapiyorlar. Gercek pinphone'lar okadarda kalitesiz degil gibi geliyor bana. He bu arada burda yorum yazan arkadaslar, aman kardesim cin malindan uzak dur demis, ama motorlari cin mali:cherry:

doğru söze ne denir. :cat:

selam ben bangkok taylanddayim, pinphone isteyen olursa adrese teslim kargo ucreti dahil 200tl, donanimhaber ve bircok forumda aratip youtube da karsilastirmalarini inceleyebilirsiniz, karsiz satis, otekiler gibi 1-2 ayda cope atilacak bir telefon degil, turkiyede 400-500lere veriyorlarmis :) http://www.baksepete.com/pinphone-4g veya http://www.pinphone4g.com/ ben sadece 200e veriyorum :) ama sadece bir kisiye :) o da reklam ve tanitim olsun diye, alan kisi kullanir ve yorumunu burdan paylasirsa sevinirim, almak isteyip cevap yazan ilk kisiden ( uyelik tarihi en az 6aylik olsun ki sahte uye olmadigi belli olsun ) ismini belirtecegim, adrese kadar gelecek ve hicbir ek masraf kayit gumruk derdi yok, hepsi hazirdir

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

ek not :) begenmezseniz bir hafta icinde iade edebilirsiniz :) imei kayitli sifir jelatinli

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

isteyene western digital 1tblik tasinabilir harddisk, turkiye fiyati 400tllerde, taylandda uretiliyor ve sellerde firma sular altinda kaldi, fiyatlar tavan yapti bu yuzden, calistigim firmada 4-5 adet mevcut, isteyene tanesi 240tl, sifir kutusunda, garantili olarak gonderebilirim, almak isteyenler mesaj yazarsa bitmeden size alabilirim, kendime bir adet aldim, samsung 3d tv ile kullaniyorum, 3d film atabilirim isteyen olursa. kargo dahil fiyatidir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------

isteyen olursa pinphone telefona casus yazilim yukleyebilirim sadece 20tl fark ile, bu sayede telefonu kullanan kisi kimler ile gorusmus ne konusmus hepsini kayit eder ve kullanan kisi bunu goremez ve bilgi ibaresi yoktur, sadece sizin haberiniz olur, meraklilara :) piyasada 300-400tlden fazlaya yukleniyor ve kullanim sureli bu ise suresiz :)

@kursattekin
Ürün orjinel pinphone yse alabiliriim 200TL ye
forum dh ye de maxicepe de konu açmıştım.Pek faydalı olmadı.
Garantisi varsa olur.
Bu arada Tayland dan buraya nasıl yolluyacaksınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar