Yurt dışında zibil gibi varda malum sipariş veremiyoruz maalesef. 3D olayi çok mantıklı hocam, cok ufak olduğu için emin olamamistim ama bu şekilde ilerleyeyim, teşekkür ederim.hocam çoğu firma bu vidaları yapmıyor. bende ls2 arrow için uzun süre bulamadım, daha sonra 3d yazıcısı olan bir arkadaşa rica ettim, o saolsun ücretsiz bastı 3-5 tane, hatta birini kırdım geçenlerde, yedeğini taktım hemen, 1 seneye yakındır sorunsuz kullanıyorum.
varsa çevrenizde 3d yazıcısı olan ondan rica edin. sağlam olan bi taneyi taratıp aynısını yapabilir.
hocam balıkesir merkezde isen veya tanıdık varsa arkadaşa söyleriz halleder, para da almaz zaten kaç kuruşluk flament yicek.Yurt dışında zibil gibi varda malum sipariş veremiyoruz maalesef. 3D olayi çok mantıklı hocam, cok ufak olduğu için emin olamamistim ama bu şekilde ilerleyeyim, teşekkür ederim.
Ankara'dayım hocam maalesef, buralardan birilerini bulabilirim ama çok teşekkür ederim.hocam balıkesir merkezde isen veya tanıdık varsa arkadaşa söyleriz halleder, para da almaz zaten kaç kuruşluk flament yicek.
Bulamazsan haber et basarız şeffaf olmaz yalnızcaAnkara'dayım hocam maalesef, buralardan birilerini bulabilirim ama çok teşekkür ederim.