Piaggio X9 yan ayna Sorunu

X9 kullanan arkadaşlar, Türkiye'de ferco motor sağolsun arayıp da bulamadığımız, bulup da yüksek fiyat nedeniyle almaya korktuğumuz x9 yan aynaları:

ingiltere de www.wemoto.com adresinde mevcuttur. ben aldım 6 günde geldi. sorunsuz kullanıyorum. bu arada çifti 290 TL. kargo bedeli de dahil.

X9 kullanan arkadaşlar, Türkiye'de ferco motor sağolsun arayıp da bulamadığımız, bulup da yüksek fiyat nedeniyle almaya korktuğumuz x9 yan aynaları:

ingiltere de www.wemoto.com adresinde mevcuttur. ben aldım 6 günde geldi. sorunsuz kullanıyorum. bu arada çifti 290 TL. kargo bedeli de dahil.

O aynalardan çok çektim :)... Allah x9 sahiplerine sabır versin.. Kırıldığı zaman dip taraf kırılıyor o kadar dandikki... Ama bir çözüm bulduk x9 cu bir arkdaşım ile nalburlarda satılan 8 tl lik bir yapıştırıcı :) malum japon ve külde işe yaramıyor...
2 karışımdan oluşuyor harç kıvamında oluyor ve kalıp şeklinde uyguluyorsun. 12 saatte kuruyor ve kullanıma hazır.. Kasımpaşa daki Muhittin ustayı piggio cular tanır kendisine detaylı göstermiştim orası da yardımcı olur.

Ve sırf X9 u çok sevmeme rağmen aynaları yüzünden sattım..

wemoto

hatırlamıyorum ama adresime geldi kargo. ptt değil sanırım. iş adresime istemiştim sekreter almış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar