PİAGGİO x9 İLE MARMARİS

Arkadaşlar x9 ile marmarise gitmeyi düşünüyorum motor 250 cc su soğutmalı ve bakımları tam hiçbir sorun yok 250 cc lik bir motorla o kadar yol gidilirmi sizce? :silent:

bana gidilir gibi geliyor ama kafamda hep aynı sorun dolaşıp duruyor. teker patlarsa ne olacak?

teker patlarsa zaten lastikler dublex köpük sıkarım sonra lastikçiye giderim bence

sen dalga geçmiyon demi:rendeer: ne marmaris i türkiyeyi gez korkma o motorla:rendeer: unutma vespaya biniyorsun:rendeer:

evet güvenilir bi marka bu temmuzda denicem bakalım noolcak yolda :)

mola zmanlarını iyi ayarlarsan gidilir fakat gece kesinlikle bir yerde konaklamalısın motosikletin en buyuk duşmanı gece sürüş yapmak

bence gidersin benim tanıdığım biri 200cc lik x9 la istanbul antalya yaptı hatta 10 saat kadar bir sürede gitmiş dediğine göre

ahmet_ulusoy' Alıntı:
o motor bende olcak çine giderim çinlilere hava atmaya:) :)
kardeşim bu cınlıler motor sahıbı olamayanları maddı durumu elvermeyenlerı motor sahıbı yapmaktan baska ne yaptıki neden bu kadar cın dusmanlıgı? özenlı ve temız kullandıgın muddetce hıc bır arıza vermeyen, bir gunde 550 km yaptıgım motorum, çin malı ve gayet memnunum. Ha olsa durumum bende bılırım cbr600f e ye veya transalp e bınmeyı ama gayet ekonomık bır motor ve tam bır geçiş motoru. :cat: onun içindirki lütfen aklınızdan fıyatla kalıte endekslemeyı sılın :salut:

kardesım sende o motorla bırak uzun yolu upuzun yol yaparsın :) bu forumda okumustum cok eskı ve 100cc lık bır vespayla 180 000 kmlik dunyA TURU yapan ordulu gurbetçi dedenın hıkayesını.

yol yapan motor değil motorcudur demişler önce kendini hazırla derim bir x9 kullanmadım ama gider gece yolculuğu biraz soğuk olur ama zevki başka olur biz seyahate cıktığımızda hep gece giderim hem sessiz hem sakin yanlız unutma gee yolda kalırsan sakata gelirsin şimdiden ii yolculuklar marmarise giderken izmire de uğra izmir mt ile tanış derim :cat:

arkadaşlar bende kymco grand dink 150 ile gitmeyi dusunuom oda su sogutmalı max 135 km yapıo otobanda yetrlide gidilir mi?

yaw bende burgmanla bodrum yapıcam..bandırmaya kadar feribotla gidicem ordan kaç km çeker acep? cesaret edemiyorum..:mrgreen:

Merhaba,

Yollarımızın durumunu ve küçük tekerlekleri göz önünde bulundurarak ancak hava kararana kadar yol almak kaydı ile, DÜNYA turuna çıkarsınız 250cc bir Motosikletle.
Hele Vespa, Ay'a bile gider....Yol olsa.:cat:

Kazasız belasız en önemlisi neşeli yolculuklar.

Selmalar,
Özer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar