Hakkatten ilk mesajı sen mi yazdın anlayamadım...Biyerden alıntı falan mı yaptın....:silent::silent::silent:
Bu mesajında hiç alakası olmayan şeyler yazmışssın scooterlar hakkında....Kardeşim sen kabiliyetsizsen scooter naapsın?.... Manevrası hiçte az değildir...Aşağı yukarı aynı olmakla birlikte düşük süratte vitesli motorlardan daha fazla yatırabildiğin için aksine daha fazladır....
Sen dik oturup dönmesini beklersen tabi manevrası az olur.... Ondan sonra döktür bu motor manevra kabiliyeti az....r:
r:
Birde yağmurda kayma hikayen var...Daha öncede yazmıştın...O zaman da çok gülmüştüm şimdide.....:queen::queen::queen::queen:
Kusura bakma ama tecrübe yok sende.....Kanka acı söyler....:bounce:
sevgili kıro kardeş....ağmurda scooter dans etmezmi...bu birrr....
düşük hızlarda yatırmamıı...yuhannesburg yani...scooter yatıranlara selamım olsun hepsinin yanaklarından öperim...sen bu scooter yatırma olayını nerden duydun ki yazıyosun keko...scooter yatarmı la...az eğim verdin diye yana omu yatırmak...dalga geçme...paralarım bak gece vakti...kırbac vurucam benliğine...
kınetıxınle scootercılığın bu kadar işte...:farao:
Hakkatten ilk mesajı sen mi yazdın anlayamadım...Biyerden alıntı falan mı yaptın....:silent::silent::silent:
:
eğer gogılda bu kelimelere rastlayamazsan tükürdüğünü yalatırım ama...:bounce:
Son düzenleme: