eeee şöyle söyliim, parça sorunu var, x9 a göre daha az tutuldu , muhatap olan insanlar çok kasıntı bu yüzden tercih sebebi değilCUM' Alıntı:Piaggio X8 scooter kullanan varmı yada bilgisi olan nasıldır kullanışlımı iyimi güzelmi almaya değmezmi ???:silent:
halilertan' Alıntı:eeee şöyle söyliim, parça sorunu var, x9 a göre daha az tutuldu , muhatap olan insanlar çok kasıntı bu yüzden tercih sebebi değil
ne diyeyim paşam ya, doğrusu bu ama herifler kaf dağında oturmuş motor satıyorzuhtupasa' Alıntı:yaw halil seninde bu yaklaşımların..
:cherry:
S&S
arkadaşlar merhaba
x8 200 almayı düşünüyorum, 2.el. bu motor hakkında ilgi verebilirmisiniz,sizce nasıl bir seçim 5000 YTL civarı daha iyi birşey alabilirmiyim.Birde x8 200 ün karbüratörlü olması kötümüdür.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Eser Köse
x8'in arkası çok çirkin geliyor bana bide bukadar pahalı olmamalı diye düşünüyorum .
arkadaşlar merhaba
x8 200 almayı düşünüyorum, 2.el. bu motor hakkında ilgi verebilirmisiniz,sizce nasıl bir seçim 5000 YTL civarı daha iyi birşey alabilirmiyim.Birde x8 200 ün karbüratörlü olması kötümüdür.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Eser Köse
Bence x8 in 200 lük versiyonunu alma uretimden kalktı çünkü ya premıum 250 veya x9 250 al senin için daha iyi olur.
hadi yaa hala 0 ı satılıyor
peki kasası değişmedi demi?Satılanların hepsi 2006(elde kalanlar) dır 2007 si yok
@asilx8_200,
akünün fiyatı fena değil de lastigi çok paraya almışsın. nerdeyse racing makinanın lastigi kadar.
aküyü de zaten daha ucuz almak için mutlu akü felan bakacan.(yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı)
taktıgın akünün markasını biliyor musun? (yuasa olması lazım)