Selam herkese,
Ben de 1 senedir Piaggio X Evo 250ie kullanıcısıyım.
Hakkaten güzel motor.
En büyük eksikliği otomatik vites,250cc oluşu ve İstanbul'daki trafik ve yolların bozukluğu nedeniyle çok yakması.
Güçlü bir motor.
Bagaj iç hacmi güzel ama arka kapak üzeri bagaj da sart oluyor. Onu da en kısa zamanda edineceğim.
Motorun mekanik aksam dışında diğer plastik ve kaparto (doğru tabir mi bilemedim) parçaları çok sağlam değil.
Aynalar hakkaten yazın oynar başlıklı.
Siyah renk çok kir gösteriyor.
Koltuk üzeri kılıf şart. İstanbul'da zamanında bulamamıştım. Buradan aldım.
http://www.ebay.com/itm/SCOOTEK-SCOOTER-SEAT-COVER-FITS-MODELS-INC-PIAGGIO-/360769857329?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item53ff8f2731
Bilginize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
Geçen haftasonu yaşadığım; benim gibi bilgisi olmayan bir arkadaşa yardımı olmasını ümit ettiğim. Bir durumu da ileteyim.
Aküm bitmiş.
Takviye yapacağım ama kapakları da açan düğme akım istediğinden bir türlü sele altındaki ön tarafta yer alan aküye ulaşamıyorum.
Neyse servisimle görüştüm ama beklediğin desteği alamadım.
En sonun da benzin deposunun orada arka kapağı açan bir düğme olduğunu öğrendim

r: :flower:
Neyse oradan elle koltuğu açtım ve (+) uç (+)'ya (-) uç (-) gelecek şekilde arabadan aküye takviye yaptım.
Ama 1dk'dan daha uzun tutulmamasını öneriyorlar.
Bilginize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
Selam,
İstanbul Avrupa'dayım.
Geçen sene aynam kırıldı.
Orjinal ayna 60 idi.
Ben de serviste başka motordan çıkma taktırdım. Ama servis ona da 125TL istedi.
Bir de bu akü olayı ile canım biraz sıkıldı.
Acaba bildiğiniz güvenilir temiz bir servis ya da daha uygun fiyatlara orjinal ya da yan sanayi yedek parça temin edebileceğim tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı?
Teşekkürler.