kesinlikle yüzde 1500 fazla buluyorum bende...ben zaten 7000 liradan fazla maxi bır scootera para verilmesi taraftarı değilim...orası ayrı...ama istisnai olarakda Peugeot Geopolıs tarzı (benim efsane tasarımlar olarak nitelediğim) maxılere her parayı hak görüyorum...kişisel görüşümdür...
ama parası olana normal gelebilir hocam...yani kaliteye verilen paraya kimse acımıyor...Şuna inan kaliteli mal demek yüksek fiyat demek...
Şimdi forumda yazılmaz (görmemiş ayu demeyin ama)

ama 2004 te Metrocıty Lacoste mağazasında 2 gömlek aldım...beyaz siyah aynı kumaştan...tanesine 287 milyon bayıldım...acımadım paraya...3 yıl önceki rakam bu ...neyse inan ki halen giyiyorum...kollarda bi solmalar oluştu...alıdğım yere geri götürdüm...3 gün içinde kolları yenilediler sıfırmış gibi verdiler...yenisi ile değiştirebileceklerini söylediler ama kol kısmının yapılmasını rica ettim ücretsiz yapıldı...Honda Yamaha Pıaggıo vs bu tarz firmalar...
fiyatlarının pahalı olmasının tek sebebi kur farkı ve vergi sistemi...normalde % 45 vergiyi düşersek fiyatlar yarı yarıya düşer...bizde layık olduğumuz kaliteli motorlara binme şerefine nail oluruz...ama nerdee o hökümat...