Piaggio MP3 Hybrid video

Piaggio MP3 Hybrid için hazırlanan bu videoda aracın çalışma şekli tüm açıklığı ile ortaya konmuş. İngilizce seslendirmeli bu video ile Piaggio MP3 Hybrid modelinin çalışma mantığını anlayabilirsiniz.

Video için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• big_piaggio_mp3_hybrid_2009.jpg
    big_piaggio_mp3_hybrid_2009.jpg
    14.3 KB · Görüntüleme: 5,376
Teşekkürler Elint,elektirik motoru varyatörün olduğu bölümde ..Vespa modelleri içinde çalışmalar yapılıyor bildiğim kadarıyla..

sanırım gazetede okumultum yada , motoron'da maksimum 20 km hıza ulaşıyormuş.şaşırmıştım.

Şimdi anladığım kadarı ile bu model hem elektrikli hemde benzinli aynı anda çalışıyor. Peki ne kadar elektrik şarzı ve benzin yüklemesi yapılması gerekiyor. Ne kadar avantajlı bu konular hakkında bilgisi olan var mı ?

aslında çalışma mantığı güzel de pratikte bize ne gibi avantajlar sağlıcak bu alet Ayrıca Devlet hükümet bu tip çevreci araçlara çok özel vergi indirimleri sağlaması gerekmeli ki sonrasında alabilelim.

eğerki Bahsettiğim vergi indirimi+çevre ve cebe dost+pratikde uğraştırmayan= alınabilinir. Diyorum.

Son düzenleme:
bence cok guzel bişey normal 250cc olan mp3lerden amcamda var ist.da kullanıyorum vede cok yakıyor 100-km de 5 litre yakıyor.ama bunlara gerı vites takmaları lazım gerı ıttırmesı nerdeyse ımkansız.

-Semih39-Dostum Bende Piaggio MP3 almayı Düşüyorum ama Kullanan Birisi Olarak Sana Sormak Lazım.250'lik Yeterlimi Sence.

bence cok guzel bişey normal 250cc olan mp3lerden amcamda var ist.da kullanıyorum vede cok yakıyor 100-km de 5 litre yakıyor.ama bunlara gerı vites takmaları lazım gerı ıttırmesı nerdeyse ımkansız.

youtube da görmüştüm sanki vardı geri vites?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar