Burası epey sessiz kalmış, beverly 350 deki anlaşmazlıklardan sonra medley almayı düşünüyorum, medleyciler biraz paylaşım bekliyoruz
Burası sessiz fakat facebook grubu baya aktif.Piaggio Medley Türkiye yazıp aratın ve katılın.
Ben fikirlerimi paylaşayım.Geçen ay bende Ybr'mi satıp Medley aldım.İyiki değiştirmişim diyorum.Yakıtı ybr'ye göre biraz daha fazla ancak gidişi,freni,süspansiyonu ve görünüşü aradaki farkı unutturuyor.Parçaları pahalı,servisi pahalı nede olsa o bir İtalyan

Motorda eksik kalan hiçbir şey yok.Sadece ön amotisör,arka amortisöre göre biraz sert kalmış.Bu da kasislerden ve çukurların üzerinden geçerken tıkır tıkır ses yapmasına neden oluyor.Zamanla açılır,düzelir diye ümit ediyorum.En önemli artısı,eski motorum olan Nc700X'te alışkın olduğum ve çok büyük kolaylık sağlayan ön bagajın 2 katı bir alan sağlayan sele altı bagajı.Oraya 2 kapalı kask sığıyor.NMax ile arasında kararsız kalmıştım fakat aralarında fiyat olarak fark yok.Hatta Medley peşin alımda 400tl daha uygun bile.Arka lastik üzerinde Nmax'te olmayan çamurluk var ve ön tekerleği 16 inc jantlı.
Ön cam yaz için şart değil fakat kışın da kullanılacaksa alınabilir.Givi'nin ve Malossi'nin çok şık ön camları mevcut,Nmax a kıyasla bağlantı demiri de satın alınacağı için,biraz pahalı ancak ön kısmın genel görünüşünü baya toparlıyor.Üzerinde gelen lastikler Maxxis marka ve tatmin edici,alır almaz değiştirmenize gerek yok.Tabiki kuru havalar için tatmin edici,yağmurda biraz kaydırabilir.
Aklıma ilk etapta gelenler bunlar.Şık,teknolojik ve performanslı bir scooter.Şehir içi için ideal.Max hız 114km/h gördüm.115 olmadı,kesiciye giriyor.Ancak çok ilginçtir ki 105km/h'ye kadar lineer bir şekilde hızlanıyor.Gücü kesilmeden sabit arka lastiğe aktarıyor.Bu da şehir içinde baya performans sağlıyor.Uzun yola da 100-105km/h ile sabit sürüşe izin verir diye düşünüyorum.