...BANA BİR AKIL SEVGİLİ DOSTLAR...PIAGGO LIBERTY 200..
DEĞERLİ ARKADAŞLAR...BATTI BALIK YAN GOİNG DİYOR VE YENİ BİR MOTOR ALIYORUM...BATIK VAZİYETTEYİM AMA KREDİ KARTINA 12 TAKSİTLE MOTOR ALIYORUM...BANA BİR NASİHATTE BULUNUN LÜTFEN...KUMAR GİBİ BİRŞEYMİ BU ACABA....
1000 KM.DE...
ARKA YAN BAGAJ VAR VE ORJİNAL...
ÖN CAM VAR VE ORJİNAL...
PLAKASIZ...
3250 YTL...PEŞİN...
PARAM OLMADIĞI İÇİN VADE FARKIYLA 12 TAKSİT 325 YTL...
TOPLAM 3900YTL...
ZENGİN VE TANIDIĞIM BİR ABİMDEN BANA JEST YAPILIYOR...
BU MOTOR ALINIRMI SEVGİLİ DOSTLAR...BANA BİR AKIL VERİN...BENDEKİ HONDAYI SATTIM VE FAİZLİ KREDİ KARTI BORÇLARIMI KAPATTIM RAHATIM...ŞİMDİ...12 AY 325 ÖDEMEK BANA MAKUL GELİYOR...SADECE AKSESUARLARIN TOPLAMI ZATEN 1200 YTL...RUHSATIDA İLK BEN ÇIKARACAĞIM...EVDE HANIMDA BİRAZ ASABİYET YAPIYOR...BİLEN BİLMEYEN HER DOSTUMDAN GÖRÜŞ BİLDİRMELERİNİ RİCA EDİYORUM...BUGÜN YARIN HERAN ALABİLİRİM...
SEVGİ VE SAYGILARIMLA...METEHAN...
(BÜYÜK KARAKTER YAZDIĞIM İÇİN MODLAR KUSURUMA BAKMASIN...)
MAKARNA FEDERAL CANKO BENİ CEPTEN LÜTFEN ARASIN...537 335 22 33 İŞ.283 60 00
TEYAKKUZA GEÇELİM ABİLER ABLALAR...DEPRESYONDAYIM...MOTORSUZLUK BAŞIMA VURDU...
- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*******************I***********************
DEĞERLİ ARKADAŞLAR...BATTI BALIK YAN GOİNG DİYOR VE YENİ BİR MOTOR ALIYORUM...BATIK VAZİYETTEYİM AMA KREDİ KARTINA 12 TAKSİTLE MOTOR ALIYORUM...BANA BİR NASİHATTE BULUNUN LÜTFEN...KUMAR GİBİ BİRŞEYMİ BU ACABA....
1000 KM.DE...
ARKA YAN BAGAJ VAR VE ORJİNAL...
ÖN CAM VAR VE ORJİNAL...
PLAKASIZ...
3250 YTL...PEŞİN...
PARAM OLMADIĞI İÇİN VADE FARKIYLA 12 TAKSİT 325 YTL...
TOPLAM 3900YTL...
ZENGİN VE TANIDIĞIM BİR ABİMDEN BANA JEST YAPILIYOR...
BU MOTOR ALINIRMI SEVGİLİ DOSTLAR...BANA BİR AKIL VERİN...BENDEKİ HONDAYI SATTIM VE FAİZLİ KREDİ KARTI BORÇLARIMI KAPATTIM RAHATIM...ŞİMDİ...12 AY 325 ÖDEMEK BANA MAKUL GELİYOR...SADECE AKSESUARLARIN TOPLAMI ZATEN 1200 YTL...RUHSATIDA İLK BEN ÇIKARACAĞIM...EVDE HANIMDA BİRAZ ASABİYET YAPIYOR...BİLEN BİLMEYEN HER DOSTUMDAN GÖRÜŞ BİLDİRMELERİNİ RİCA EDİYORUM...BUGÜN YARIN HERAN ALABİLİRİM...
SEVGİ VE SAYGILARIMLA...METEHAN...
(BÜYÜK KARAKTER YAZDIĞIM İÇİN MODLAR KUSURUMA BAKMASIN...)
MAKARNA FEDERAL CANKO BENİ CEPTEN LÜTFEN ARASIN...537 335 22 33 İŞ.283 60 00
TEYAKKUZA GEÇELİM ABİLER ABLALAR...DEPRESYONDAYIM...MOTORSUZLUK BAŞIMA VURDU...
- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*******************I***********************