şuanda pek anlamlı olmaz çünkü liberty yi kullanmadım.makarna teslim alınca bi tur verir heralde diye tahmin ediyorum ozaman daha iyi olur

)
ama şunlar binmedende ortada:
-liberty de bagaj sorunu yaşanacak Joyride ta 40 lt bagaj var.(ilk anda önemi anlaşılmıyor ama bayiden alıp eve getirince "ee bu brandayı kilidi yedek kaskı montu falan nereme koycam???)
-200 cc liberty 12,5 hp ama 172 cc joyride 14,5 hp?? garip.tüketimide biraz daha yüksek olabilir.(olmayada bilir)
-arkadaşlar standart olmayan ön cama para ödemek zorunda kalacak.bagajı olmadığı için birde yan yada arka bagaja tabiki
-ben joyride ile max 120 yapıyorum.bu libery'nin hızı nedir ve bunu yaparken titleşimi zorlanması nasıl bilemiyorum.
-joyride sıvı soğutma liberty hava
-liberty de arka kampana joyride'da ikiside disk
-joyride'ın 0 dan 90 km ye kadar çıkışı gerçekten benim için tatmin edici ( 70 kg ım onuda hesaba katalım.100 kiloluk bir arkadaş binip "bumu len" demesin)
-liberty'nin lastik çapı büyük yanlış hatırlamıyorsam 16-14 joyride'ın 12-12
Büyük lastik denge için viraj için çukura girip çıkmak için avantajdır.
-şimdi farkettim ayak marşı yok galba liberty'nin(ömür boyu ihtiyaç duymayabilirsinde ama ya lazım olursa)
-bunlarda resimler liberty'ninkileride başka biri eklesin işten kovdurcanız beni
benim en çok kafamı bu indirimin neden yapıldığı kurcalıyor.Euro 2 sorunu vardır seneye satamamaktan korkuyolardır dedim ama Euro 2 normundaymış Liberty de.
Alan arkadaşlar gülegüle kullansın.Aradıklarını karşılıyorsa fiyat/kalite açısından tabiki çok uygun.3 milyara çin malı 150 cc motor satılıyor siz liberty 200 cc alıyorsunuz daha ne diyim.tek konu almak istediğim ihtiyaç duyduğum motor bumu konusu bence.