beverly500 le nexus500 sanırım aynı engine var fakat yapısal olarak sanırım beverly daha performanslı beverly nin lastik ve aerodinamik daha iyi gibi beverly de
Madem dylandan sonra b500 kullanan birinin görüşlerini yazdığı bir konu olmuş, bende her ikisini yeteri kadar kullandığını düşünen biri olarak fikirlerimi PES ten esinlendiğim bir grafikle konuya ekleyeyim.![]()
Tamamen kendi görüşlerimdir.Benzin kıyaslamasını mantıksız olduğu için grafiğe almadım. 500 lük 500 lük yakar, 150 lik 150 lik yakar bukadar basit.
Onun haricinde grafiğimin doğru olduğuna inanıyorum. Neden bu şekilde olduğunu düşünen varsa ya da daha farklı olduğunu düşünen varsa cevap verebilirim ancak her ikisinide kullanan kişilerden itiraz kabulümdür.saygılar.
Bence Bu Tablo Biraz Subjektif Olmuş, Birde Ali Kardeşimizden Değerlendirme Alsak Diyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
Bu Arada Maşallah Motorun Sıfırdan Farksız Güle güle KAzasız belasız Kullan, Fuarda Görüşüp Tanışmak İsterim İmkan Olursa..
dostum 2009 yılında servisin bilyeleri değiştirdiğini söylemişsin bu daha sonra tekrar etti mi? babamda beverly 500 kullanıyor 2 3 ayda 2 defa bilye değiştirmek gerekti, acaba bu motorun bi özelliği mi kronik bi sorunu mu yoksa kullanımdan mı kaynaklanıyor